Tuesday updates

Ratatat - Loud pipes

I dag har det vært nok en skoledag. Jeg var vel ikke så sliten som i går men littigrann. Jobba videre på norsk boka mi, har ikke funnet en tittel ennå men det tenkte jeg å ha til slutt. Som sagt så er det iallfall ei skrekk/grøsser bok, blir sikkert innamri dårlig da men hva kan man forvente fra en tiendeklassing ? Tror mange av de andre i klassen er snart ferdige men jeg vet liksom ikke hvordan jeg skal fortsette handlingen fra der jeg sluttet. But I guess I'll find out that too. Hadde engelsk og ble ferdig å lese ei bok vi leser på, "King Solomons mines". Dritkjedelig. Skjønner ikke helt poenget med at vi må lese den, hvilken hensikt har det liksom for vår læring ? Eller noe sånt. I dag var niende klasse på skolen igjen, mye mer liv når det er mer folk.  Jeanette og John andre var der og jeg måtte unnskylde meg for at jeg ikke var tilstede i konfen hans. Jeg ble litt irritert over skolen i dag også på grunn av noe med Jeanette å gjøre. Deter vanskelig å forklare akkurat hva det var her, men det var i sammenheng med eksamen og reising til Oslo å gjøre. I engelsk fordypninga gjorde jeg ikke noe annet enn å tegne folk i skriveboka, what so ever. Jeg hadde melding fra ho mor om at jeg skulle få fri tidligere fordi frisørtimen min var kloka halv tre.
 
Så jeg var hjemme litt også dro jeg og mamma til frisøren. Og herregud der satt jeg lenge. Jeg var vel der inne i cirka fire timer og så lenge har jeg aldri vært hos en frisør før. Jeg måtte selfølgelig vente ei stund først. Det jeg gjorde var å bleke håret, først en gang også en gang hvor frisøren gikk over der det var litt rødt igjen. Resultatet ble bra faktisk. Stor forskjell fra før. Kanskje bare en gang til med avfarging/ bleking (?) så blir det slik jeg ønsker. Har jo i grunnen bestemt meg for babyrosa men først må jeg få bleket det bra nok ellers blir det sikkert en mørk rosa farge. Dere tenker vel at håret sikkert faller av etter en slik behandling/prosess men håret mitt er faktisk ikke så slitt som jeg trodde det skulle bli og extensionene mine som er igjen sitter godt på enda. Men jeg må innrømme at det var slitsomt å bare sitte hos frisøren i fire timer ! Det hadde vel alle syntes.

Uff, nå guer jeg meg litt til i morgen, da for vi nemlig vite hva vi kommer opp i i eksamen skriftilig også skal vil ta klassebilde. Godammit, hvorfor kunne ikke de klassebilde-greiene være litt senere, er ikke klar for det enda. Men, men, må man så må man. Får håpe jeg ikke ser helt cp-skada ut da x) Håper at jeg kommer opp i engelsk i skriftlig eksamen, hvis det blir matte så begynner jeg seriøst å grine.

Slik er håret mitt nå:

kk 093 kk 099

Fargen ser litt annerledes ut på bilder enn irl men samma det.
What do you think ?
4 kommentarer

Tonje

05.mai.2009 kl.22:05

Håret blei kjempe fint n_n

karoline-KG

05.mai.2009 kl.22:40

hm, det er fortsatt litt gult noen plasser :3 men det blir vel blekere av solen i sommer og sånn også n_n

char tulleball

05.mai.2009 kl.22:43

d vart fint. lysere i toppen enn i tuppan, men d e jo standar. vart dritkult! no e i sikker på at du hadde kledd ekstra godt påtegna øyenbryn Oo

Kristina

06.mai.2009 kl.15:23

Du er kjempefin på hårert! Og den hatten leger nede burde du gå med! OG de brillene er supertøffe!Du er RÅ Marina :*

Skriv en ny kommentar

hits