Eksamen nærmer seg stadig

Mandag i dag og det betyr selfølgelig mere skole, men heldigvis nærmer det seg også slutten og det ser jeg virkelig, virkelig fram til. Jeg blir mildt sagt bare mer og mer lei for hver eneste dag og det påvirker også humøret mitt har jeg lagt merke til. Og det har gått utover visse personer også. Men noe var ikke humøret, jeg blir bare litt skuffet over de dårlige holdningene til folk av og til, men det skal jeg ikke forklare nærmere nå.

Jeg har for det meste sittet å gjespet gjennom hele skoledagen i dag og også hjemme, døgnrytmen min trenger virkelig å bli justert. Jeg klarer aldri å sove før tolv-halv ett av en eller annen merkelig grunn. Og det er ikke så bra. Hvis man skal klare arbeidslivet og slikt senere i livet lønner det seg ikke å ha denne vanen. Jeg skal gjøre mitt ytterste å prøve å bli flinkere å legge meg tidligere, selv om det blir vanskelig, but in the end it's worth it.

På skolen i dag ble jeg ganke irritert på grunn av at det var utsolgt for mat i kantina, jeg som holdt på å sulte ihjel. "Men tenk på alle de sultne barna i Afrika da", hadde du vel sagt hvis du hadde vært der. Men sorry, jeg var virkelig sulten og det eneste jeg kunne kjøpe og kaste bort femten kroner på var Litago sjokolademelk, jojo, det er jo sjokolademelk, altså kjempegodt men det er ikke det samme som mat, som man blir mett av. Jeg overreagerte sikkert litt. Men de fysiske behovene mine kan ta litt overhånd av og til. Det er da de primtive egenskapene vi mennesker har fra urtida kommer fram. Hormonene klikker. Det gjorde de med meg i dag. Jeg overreagerte litt da det kom til en samtale som pågikk, ja det er nok helt normalt å bli sint og oppgitt og reagere slik men jeg kom jo ut med skjellsord mot noen og smelte med døra. Jeg har funnet ut at jeg har ett virkelig stort temperament alt i alt.

I dag ble RLE-timene dessverre byttet ut mot teite, teit matematikk eksamen forberedelser. Det er sikkert nødvendig men herregud så langdrygt og jeg fikk seriøst vondt i rompa og ryggen etter å ha måttet sitte å regne matte i to skoletimer. Og til mattestykker jeg egentlig ikke klarer skikkelig. Klarte litt da heldigvis, litt overrasket over meg selv i grunn. Skikkelig hardkjør før helvette bryter ut på onsdag, tenk at dette er en av de avsluttende prøvene jeg har på denne skolen. Tiden på ungdomskolen har gått fort as hell. I morgen blir det enda mer matte, tror jeg, iallfall sa læreren det, men jeg gidder ikke å anstrenge meg sånn dritmye uansett for jeg hadde ikke klart å lære meg alt jeg ikke forstår til onsdagen allikevel. Jeg blir glad så lenge jeg får en toer eller treer, jeg. En ener også, bare ikke stryk og som sagt så er det bedre å ha deltatt og kanskje få stryk enn å ikke ha gjort en innsats i hele tatt. Men jeg skal iallfall gjøre det jeg forstår på eksamen da. Så i morgen må jeg huske mattebøkene. Jeg skal også besøke Svanhild i morgen, føler det er i stund siden sist. Jeg er nesten ferdig med maska jeg holder på med i form og farge også, har laget ferdig håret og det ser iallfall bra ut, faktisk, jeg som trodde det ville bli helt failed. Må bare tegne på fjeset og sette på piercing og tattovering og lime på håret og så er jeg ferdig.

Når det gjelder svar på spørsmålsrunden, altså videoblogg så er jeg nesten sikker på at de ikke kommer før i morgen siden jeg filmet dem i dag og lasta dem opp på youtube for noen timer siden og de fleste har vel litt erfaring med hvor tregt youtube kan være. Fuck altså. Det var litt dumt i grunn men ta det med ro, den kommer den kommer. Bedre sent enn aldri som det sies. Jeg måtte filme tre stykker på grunn av at det er begrenset hvor lang video du kan laste opp på you-noob. BUT PLEASE, STAY TUNED.

img000160 img000158
4 kommentarer

Helene

11.mai.2009 kl.19:57

Vi ble ferdige med eksamen i dag vi, deilig! ^^Lykke til :)

Nora Alexa

11.mai.2009 kl.19:57

Huff, det virker skikkelig stressende med eksamen. Jeg er jo sykmeldt fra skolen så jeg har ingen eksamner/tentamen.

NL

11.mai.2009 kl.20:18

gaah, jeg sikler mer om mer på håret ditt :'D Det blir jo skikkerlig bra! :D Din pening ^^ Gleder meg til å se videobloggen og ;) Driver å prøver å laste opp en film der selv og det går treeegt -_-

NL

11.mai.2009 kl.21:26

SV: Ooh, rosa ja :D kult. Skal vel ha lyst-lyst litt og ? :) Hele rosa liksom? :O Det er pent det og ^_^

Skriv en ny kommentar

hits