Oppdatering

Amelie soundtrack - La Valse D'Amalie (Orchestre version)

Som alle vet har jo blogg.no hatt ett problem med noen hackere. Herregud hva faen er vitsen med å hacke da ? De som gjør slikt må virkelig vurdere å skaffe seg ett liv. De ødelegger jo sånn for andre. Men i motsetning til mange andre har jeg overlevd fint uten blogg, jeg er jo ikke avhengig heller som noen tydeligvis er. Men jeg må innrømme at det er koslig å blogge og akkurat da jeg tenkte å skrive ett passe bra innlegg ble jeg møtt med ett blogg.no som var helt ute av funksjon. Så teit men heldigvis klarte de å fikse det og det er jo bra. Men det var litt sjokk da, ante ikke noe om at blogg.no var hacket i hele tatt.

Fredag fikk jeg fri fra skolen på grunn av at klassen skulle ut til en gapahuk i skogen. Jeg trodde ikke jeg fikk lov av mamma men hun var i ett veldig bra humør i dag. Tusen takk mamma. Siden jeg var trøtt gikk jeg å la meg å sov igjen etter jeg hadde spurt mamma som var i sju tia. Jeg våknet vel klokka 10 eller halv 11 igjen og lå og loka litt på dataen. Deretter sto jeg opp å ordnet meg og sminka meg. Mamma skulle akkurat til å dra på jobb da jeg var ferdig ordnet. Da stefaren min kom hjem fra jobb litt senere, kanskje klokka halv 4 dro jeg til Svanhild. Det var koselig å være på besøk hos henne igjen, jeg føler at det hadde vært lenge siden sist. Gleder meg til neste tordag, da skal jeg i bursdagselskapet hennes. Blir sikkert gøy. Hos Svanhild skulle vi egentlig ta bilder og ha photoshoot men det bli litt stress og ble ikke noe av fordi Svanhild skulle ta bussen til kjæresten sin. Men bildene skal vi ta neste gang jeg er hos henne som sikkert ikke blir lenge til. Elles så satt vi jo litt på dataen og jeg fikk sett de nye skoene til Svanhild. Demonia-boots elns tror jeg det var. Sånne DIGRE med drithøye hæler, kunne aldri ha gått med det selv men det finnes folk som kler dem, men svært få da. Hadde egentlig tenkt å ta meg en liten alvorsprat (dont ask) med John også da men han var i byen akkurat da.

I dag, lørdag, våknet jeg klokka 10 og det første jeg gjorde var å sette meg ned med ett teppe surret rundt meg for å så se littigrann av Batman Returns filmen som gikk på canal pluss. Har faktisk ikke sett den før selv om jeg liker de andre Batman-filmene veldig godt. Spesielt Dark knight, som så mange andre falt jeg helt for Jokeren spilt av nå dessverre avdøde Heath Ledger som er en av mine favorittskuespillere. Men han klarte sinnsykt bra å elve seg inn i rollen som Jokeren. En av de beste rollefigurene hans utenom Brokeback mountains synes jeg. Batman filmen jeg så litt av i morrest virket jo bra selv om jeg bare fikk med meg litt. Jeg fikk ikke sett hele på grunn av at jeg måtte ordne meg og sånn for å dra til byen med bussen klokka 1. Han "pingvinmannen" i filmen var seriøst skummel synes jeg om noen har sett den filmen. Klokka 1 dro jeg som sagt med bussen til Molde. Været var strålende, jeg hadde fått helt perfekt sommerstemning om det ikke hadde vært for den stygge, ekle vinden. Men ellers var jeg glad for at sola skinte og alle så ut til å være glade. Etter litt venting byen møtte jeg Char og Sile. Etter litt gåing omkring i sentrum og på torget møtte vi på Oddny og noen andre. Jeg tror nesten alle holdt på å dø av varme.

Det var skikkelig varmt ute i sola i hvertfall, ikke noe tvil om det. Etter ei stund var jeg, Char og Silje litt på rådhustaket før vi tok den tre minutters lange bussturen opp til Roseby (kjøpesenter) . Der kjøpte jeg inn litt sminke og sånn som jeg trengte. Kjøpte også noen småting til mamma. Fikk endelig kjøpt ny hårkur i dag men den er bare imdlertidig til jeg får kjøpt hos frisøren. Det er en hårkur fra John Frieda som heter "Sheer blonde" eller noe lignende. Har ikke prøvd den enda. Har tenkt å teste den og skrive om det på bloggen. God ide ? På Roseby kom Eirik også og jeg, Silje og Char var å prøvde klær, faen jeg vil ha klær, masse nye, kule klær. Give me money. Senere gikk vi til Retiro (strand/park i Molde) hvor det var russefest eller noe men heldigvis for meg hadde det ikke begynt skikkleig enda og det gikk fredelig for seg. Til slutt ble jeg henta. Char måtte komme bort til campingplassen hvor jeg ble henta på grunn av at jeg hadde glemt posen med den nye sminka mi. Jeg fikk også ett lite, kort møte med Leif (eksen min).

Slik har altså de to siste dagene vært for meg :]


 "the penguin" eller Oswald Cobblepot really freaked me out.
penguinmayor3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits