Wir werden nicht alleine fliegen

All time low - Remembering sunday

Nå er det blitt litt dårlig blogging på meg igjen men den eneste unnskyldningen jeg har et at jeg har vært lat og sykt trøtt og da skjønner dere vel at blogging ikke akkurat står på førsteprioritetslista. Men jeg har opplevd mye egentlig i løpet av den lille tiden jeg ikke har blogget. Det har vært mye følesessvingninger på kort tid. Jeg giikk først fra å være nervøs og redd til å være glad og forbentingsfull, til trist og meningsløs og så til noe annet igjen, noe blandet vil jeg tro, er ikke sikker på hva føleseskaoset jeg har nå kan kalles egentlig. Nå har jeg tenkt å ta en pitteliten oppsummering av hva som har skjedd, ikke alt selfølgelig, noe er privat liksom, if u know what I mean.

I går:
Etter at jeg hadde vært i selskap stakk jeg, Robin og Leif bort til han på Naas for at Robin skulle gjøre noen data greier så jeg og Leif ble til slutt kjørt til Eide sentrum av mora til L. Vi dro dit for å møte Char som kom etterhvert sammen med Julie (lillesøstra). Jeg tenkte en del mens jeg var der og var lei meg men det skal jeg ikke si mer om. Visse personer vet og ingen andre får vite heller. Var gøy å møte Char på Eide likevel da, bruker som oftest å møte henne i Molde. Jeg ble henta der klokka kvart på ti av stefaren min. Så da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg la meg rett ned i senga og hørte på noen utrolig nydelige sanger og filosoferte litt og tenkte på livet mittt (lol, I know I'm kinda Emo x) og sa fant jeg noen utrolige og da mener jeg utrolige (!)  morsomme youtube videoer, herregud at det går ann sier jeg bare, haha. Så sovnet jeg.

I dag:
Dette har i grunnen vært en veldig hyggeli i dag. Våknet i seks tia og klarte så vidt å holde øynene åpne mens jeg stelte meg og sånt. Skolen var dritkjedelig, as usual. Faen så trøtt jeg var i dag, jeg gjespet hvert tiende sekund tror jeg. I morgen må jeg bli ferdig med "boka" mi på skolen også, og jeg er langt ifra ferdig så jeg må nok ende hele greia med raske handlinger. I dag etter skolen i fire tia dro jeg til pappa. Viktoria, stesøstra mi fra Russland kom i går kveld og i dag fikk jeg endelig møte henne og bli litt kjent med henne. Jeg var dritnervøs og slikt før men alt endret seg da jeg møtte henne. Hun virket utrolig morsom og kjempekoslig. Vi gikk til og med en liten tur fra pappa og til Farstadstranda (den lokale sydenstranda) og da ble det en del prating. Viktoria kan ikke så mye engelsk og heller ikke norsk men jeg forsto mye likevel og hun forsto meg en del også. Fikk brukt engelsken min en del. Det er jo faktisk noe som heter kroppspråk også. Jeg må bare si at jeg gleder meg til all den tiden jeg har framover, til å bli kjent med den søte stesøtra mi og hjelpe henne å lære norsk og engelsk (med litt hjelp fra Karl håkon ?) osv. Ohmygash! På skolen klart jeg utenatt jeg visste det å miste den ene kula på piercingen min så i morgen skal jeg kjøpe nye siden jeg fikk penger med pappa i dag. Men en kjempebra dag utenom min evigvarende trøtthet da :]

                          

Viktoria ville ikke bli tatt bilde av x)..                Men jeg fikk ett likevel :D
jksnfsgh 002 jksnfsgh 003    
jksnfsgh 004
(plis ignorer at jeg ikke ser ut på det bilde der !!!!!1)


2 kommentarer

CHAR

19.mai.2009 kl.23:09

så kosli! :D

Helene

20.mai.2009 kl.20:01

Koselig ^^,

Skriv en ny kommentar

hits