Utslitt, vondt i hodet og klar for langhelg

Huff, nå er jeg dritsliten, trøtt og har vondt i hodet, det dunker i hodet, ikke helt i form for å blogge men jeg skriver ett lite innlegg allikevel jeg. Det var jammen meg mange nye innlegg på oversikten min da jeg logga inn på blogg.no for ei stund siden, men jeg kommenterte noen av dem så håper de jeg kommenterte hos ble glad da, HE-HE. I dag må jeg klage igjen, i dag var jeg nemlig enda mer trøtt på skolen enn i går, det blir jo bare verre og verre for hver dag. Men jeg overlevde jo, i dag var siste gangen vi kunne få jobbe med boka vår og jeg måtte skynde meg med å få i gang handlingen i historien som sikkert ble skikkelig rart siden jeg ikke har leste gjennom det. I går kveld satt jeg oppe til klokka 1 sikkert og så på de samme youtube videoene om og om igjen. No wonder I'm tired. Men jeg synes bare var sykt morsomme. Været i dag var.. uregelmessig, først var det sol, så regnet det og Jeanette påsto til og med at det tordnet men jeg la ikke merke til noe. Jeg synes lyn og torden er både fascinerende og skummelt på samme tid. Grunnen til at jeg har fått så vomdt i hodet og ikke minst kvalm i dag er at jeg ikke har spist noe særlig med mat i dag, glemte blant annet å ta med mat på skolen.

Etter skolen var jeg en liten tur i byen, jeg dro hjem ganske tidlig, var der i en og en halv time eller noe tror jeg. Men jeg fikk møtt mange av vennene mine da, noe som selfølgelig alltid er koslig. Og det ble tatt en god del rare bilder av meg, som jeg skal få overført senere om ikke de bir slettet for de var ganske freaky tror jeg. Jeg fikk også kjøpt to nye piercingsmykker , det var billigere enn jeg trodde også så jeg fikk penger til overs å kjøpte meg pizza og en stor Cola-flaske. Det var godt å få spist noe igjen etter en hard dag.

I kveld har jeg ingen planer, er rett og slett for sliten for det, så jeg skal se Ugly betty og Lost ihvertfall og så skal jeg bysselalle. I morgen skal jeg i bursdagselskap til Svanhild :)


jksnfsgh 001

(ligner ikke så mye på meg men det var det nyeste bildet jeg hadde)


> Hvordan er været der du bor ?
> Hva skal du gjøre i langhelga ?

8 kommentarer

Helene

20.mai.2009 kl.20:57

Fint bilde :)I dag har det både vært regn og sol! Og i langhelga skal jeg være med venner ;-)

Thao / mitsuakira

20.mai.2009 kl.21:11

Det regner her i Moss.Jeg skal slappe av, være med venner, dra til Oslo, gjøre lekser, og forbedere med til tentamen. :)

Nora Alexa

20.mai.2009 kl.21:13

Jesu, du er så nydelig!

Karoline !<3

20.mai.2009 kl.21:18

hvis du er veldig trøtt på skolen, så kan du prøve å legge deg tidligere, rundt klokka ti eller halv elleve n_n

frida

20.mai.2009 kl.21:21

Været her suger :((Jeg skal slappe aaaav !Så fint bilde !!! :D:D

Ida

20.mai.2009 kl.22:13

sv; Nei ingen angelbites helt enda, bare redigert på den ene, hehe.Men snart I tell you, snart:)

amanda

21.mai.2009 kl.14:06

Sv:Tusen takk! :D

amanda

21.mai.2009 kl.14:10

Sv:Hehehe, nei det er Hareid ;) kjempefine bilder på headeren din btw ;D

Skriv en ny kommentar

hits