God dag alle sammen, jeg er selger i dag

Hei eller god morgen får jeg vel si. Sikkert mange som ikke har stått opp enda men det har iallfall jeg ! Jeg sto opp  klokka 7 for å ordne meg bittelitt for å så bli med mamma på jobb. Vi dro kvart på ni også var vi innom arbeidssentrumet hvor jobben til mamma er. Jobben går ut på å kjøre rundt å selge fiskematvarer med en "fiskebil". Det er ganske ppulært tror jeg, mange som kjøper fra den. Mamma har ikke vært i denne jobben så lenge, det er ganske nytt men hun er kjempeflink fordi. Klokka halv ti var vi og satte fra oss bilden til mamma for å så ta over fiskebilen. Det ble litt venitn mens mamma og sjefen hadde inn fiskekaker og sånn i bilen. Så måtte vi kjøre som bare faen for å rekke ferga over til Misund som er dagens destianjon og salgsmarked (reiser rundt i nabokommunene). Jeg har ikke vært her før tror jeg men nå står vi parkert i Misund sentrum ved en bensinstasjon. Sentrumet her var dritkjedleig iallfall, litt dårlig beliggenhet for ett sentrum når resten av stedet er dritnydelig. Misund er nabokommunen til Molde og Aukra og det er bare utrolig fin natur her, de må jeg bare si ! Kan ikke bekskrive det nesten. Det er mange forkjellige øyer men vi er på den største hoveddøya tror jeg, det minner meg veldig mye om Lofoten egentlig. Det maange digre, høye fjell på en øy i storhavet liksom. Og så ser man helt til Sunnmøre her. Når jeg blir stor vil jeg ha sommerhus her.

Akkurat nå fikk mamma sine to første kunder, to gamle damer som prater som bare det, får håpe det kommer enda flere kunder, for det betyr jo mere penger, hihi :'D Kommer bilder senere i dag.

kart06

Der det står Misund, der er jeg akkurat nå. Jeg bor i Fræna, om du ser det på bildet xD

9 kommentarer

Jannicke Due

23.mai.2009 kl.11:46

SV: Veeet :D

Merethe

23.mai.2009 kl.12:00

Jeg ser det ;P

Amanda

23.mai.2009 kl.14:27

Sv:Ja, det ble faktisk veldig bra! :D kanskje det er frisør jeg skal bli! haha, neida, men jeg ble fornøyd og det ble hun også, så da er alt bra :D

bojancelise

23.mai.2009 kl.16:55

sv: enig, screw it heftig hardt ._.

frida

23.mai.2009 kl.17:07

sv: tuuusen takk :D:D

Amanda

23.mai.2009 kl.17:23

Sv:takk for det!

mmaria

23.mai.2009 kl.18:52

SV; Jaja, ganske livat :D Ja, og utvidning :P men nerdebriller er stilige , 2 på vei til meg nå^^ husker ikke hvor jeg har funnet det jeg, er en stund siden jeg lagra det ^^

frida

23.mai.2009 kl.19:35

sv: ja, det kan jo hende ;)bilder er ikke alltid til å stole på :Påh, kult :Dhm, alle skaper vell seg et inntrykk via internett, jeg tror ikke jeg er lik meg selv som jeg framviser på bloggen. jeg tror alle blir noen helt andre foran dataskjermen, det virker sånn iværtfall hvis du ikke kjenner de. yeye, hurra for evig lang kommentar :')

mewkid

23.mai.2009 kl.19:40

Sv: Der må jeg si meg veldig uenig. Når det gjelder rosa er MP mye bedre. Men, det er jo smak og behag:)

Skriv en ny kommentar

hits