Legend Of Zelda - the movie ?

Omgomg, jeg fikk vite for ikke så lenge siden av Karoline at Zelda altså spillet/spillene har kommet på film, bare ikke i Norge enda ! Jeg har hørt litt rykter om det fra broren min, Tony for noen måneder siden men jeg trodde ikke helt på det. Men nå hat jeg altså dett traileren og den kom tydeligvis ut den 1 april i år men jeg har ikke sett noe informasjon om det noen steder, merkelig.. Men da håper jeg virkelig, virkelig at den kommer på kino i Norge snart da, for da skal jeg garantert se den, helt sikkert på premieren også. Jeg liker veldig godt Zelda, spillene er awesome og Link er så kul syntes jeg. Okei, jeg vet jeg er litt nerd da men jeg kan ikke noe for det så ikk mobb, haha. Lenge siden jeg har spilt det nå men det har alltid vært en av favorittspillene mine. Han som spiller Link var stygg da kunne ha funnet noen andre men jeg tror ellers det er en bra film jeg :] Traileren nedenfor her må sikkert stå å buffe litt, kommer ikke med engang også er det noe reklame dritt før det begynner og sånn. Hvis det ikke funker så ka du trykke på denne linken: 
http://movies.ign.com/dor/articles/863515/legend-of-zelda-movie-trailer/videos/zelda_makingof_040308.html


> Liker du Zelda ?
> Kunne du tenkt deg å se filmen når den kommer til Norge ?

6 kommentarer

Karoline !<3

26.mai.2009 kl.20:41

I LOOOOOOVE ZELDAAAAAAA

Chezzie Chainsaw

26.mai.2009 kl.21:05

Har ikke spess imot zelda, men jeg dør på fans som ikke skal prate om noe annet.-.-'

iselin

27.mai.2009 kl.13:05

- looove iit!- hell yeah

Amanda

27.mai.2009 kl.18:04

Sv:Joo, den var jo helt sinnsyk! :o trodde jeg skulle dø der jeg sto! hahaha

Karoline

28.mai.2009 kl.22:03

egentlig, så tror jeg det var en aprilsnarr. Var noen på bloggen min som skrev det på kommentar. Det var for å lure folk, Og så kom den jo ut 1.april ? luredagen. D: JEG BLE SKUFFA!
WEEEEEEE?!?!?!??! Zelda the movie? er dette en spøøøk?! Barndomsminne : Zelda på nintendo 64 i en etageseng på rommmet til fetteren min, bland inn pokemon stadium, en stor, feit, lat, svart katt og en 16 tommers TV, da har du barndomsminne for livet da :)

Skriv en ny kommentar

hits