I've got soul but I'm not a soldier

The Devil Wears Prada - Still Fly

Ignorer helt meningsløs overskrift som jeg vanligvis bruker å ha av og til. Det var kinda weird å begynne på en ny skoleuke på en tirsdag. Nok en meningsløs dag kastet vekk på skole, lol. Jeg kunne brukt den tida på å sove lengre jeg tenk. Men så har det seg sånn at man MÅ gå på skole, påtvunget 10-årig skolegang her i Norge, vet det er bra sånn egentlig men jeg er jo såååååå skolelei. Vi kunne i det minste hatt lengre ferier da. I Russland så har de en måned lengre sommerferie enn vi, noe jeg ser på som litt urettferdig.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, ville bare slappe av mest mulig fordi i morgen begynner hardkjøret og forberedelsene før muntlig eksamen, herregud, tenk at det er allerede på fredag da, tiden går då fort, bare snakk om noen uker før jeg er ferdig på den dumme tisseskolen. Jeg er i trøtt-humør som vanlig, klarer aldri å legge meg akkurat når jeg skal. Vi snakket mye bullshit i engelsk timen og i kunsthistorie ble masken min "godkjent" av fruu Herskedal (lærer) så jeg kunne ta den med hjem. Jeg synes den ble rå jeg ! Bilde lengre ned her. Jeg hadde litt hastverk med å fullføre den så den ser vel litt klumsete ut her og der men ellers rimelig fornøyd. Åååh, jeg lengter virkelig etter en ny piercing når jeg ser på maska (ja, den fikk piercing på seg også nemlig) labreten jeg vil ha. Det blir vel før neste skolesemester hvis det ikke kommer noen komplikasjoner i veien. I morgen og iallfall ikke torsdagen blir jeg ikke mye å se på bloggen og blogg.no osv, opptatt, da er det dessverre hard jobbing, men sånn er livet, gotta stick with it.

maske 002
5 kommentarer

Stine B

02.jun.2009 kl.18:52

Masken ble fin ;)- Og btw, du er ikke alene om å være skolelei!! D:

Yuuki Cross

02.jun.2009 kl.19:17

SV: I know :'3

mmaria

02.jun.2009 kl.19:41

Gled deg til vdg, da merker du at du er lei :P hoho :) har bare igjen 1 år på skolen, men synes det er altforaltfor lenge -.-

char tulleball

02.jun.2009 kl.20:41

aha.. den va kul ;p

Chezzie Chainsaw

02.jun.2009 kl.21:02

Re; Der ja:3 pene headeren

Skriv en ny kommentar

hits