I'm so happy right now !

sheleyJaaaaa, herregud, gjett hva ? Jeg fikk vite da jeg kom hjem i sted at jeg fikk 4 på muntlig eksamen!!! Og det var bedre enn jeg forventet. Jeg trodde jeg kom til å få under det siden jeg hadde noen problemer med å snakke. Forberedelsene var krevende også selv om jeg hadde vanskeligheter med å konsentrer meg, har nok litt konsentrasjonsproblemer. Men jeg jobbet hardt altså, no offence. Første forberednigsdagen, onsdag, kom jeg litt i gang med å lage en powrpoint og lese litt på nettet og i boka også tok jeg meg en joggepause som brått ble avbrutt på grunn av uventett haggel som dalte ned fra himmelen helt plutselig i juni. Det var litt rart.. men uansett, resten av forbereding gikk fint selvom det var slitsomt og i går fikk jeg hele greia overstått. Jeg begynte å grine da jeg kom på skolen i halv 2 tiden, så nervøs var jeg ! Men det gikk fint da. Da jeg kom inn på det eksamensrommet var jeg sikker på at jeg skulle dø men læreren min i naturfag og sensoren var begge meget hyggelige. Jeg trodde sensoren skulle være sånn gammel, sur og streng men han var heldigvis grei. Det var etterhvert ikke noe skummelt i det hele tatt men siden jeg ikke visste hvordan jeg skulle snakke så måtte de bruke spørsmål mesteparten av tiden men det funka jo veldig bra det. Og etter at jeg var ferdig med framtredenen så begynte læreren å fortelle om meg ti sensoren, haha. At jeg hadde forandret meg i løpet av tidene og at jeg hadde ett vidunderlig vesen og sånn, og nei jeg synes ikke det var flaut jeg ble litt glad jeg (a) 

Etter at jeg var ferdig på skolen måtte jeg skynde meg hjem for å så rekke bussen til Molde hvor jeg hadde avtalt å møte Svanhild før hun dro til kjæresten halv 5 og Kristian. Jeg fant ikke mobilen min, fant den ikke før jeg lette da jeg kom hjem. Fikk jo snakket litt med Svanhild litt men ikke så lenge. Etter det vandret vel jeg og Kristian på Burger king og kjøpte noe å spise, så dro vi på Elkjøp og diverse. Til slutt stakk vi ned til sentrum for å møte Morten og Igor. Det var enn slags gratiskonsert på rådhusplassen og lyden var veldig ubehagelig egentlig. Vi vandret rundt på rådhusplassen og slikt og på Moldetorget resten av tiden. Trodde jeg skulle le meg ihjel jeg. Det var så mange rare kommentarer og utsagn at jeg døde nesten. Til slutt tok jeg bussen hjem og på bussen satt jeg sammen med Ingrid og pratet veldig mye faktisk, det var koselig.

Jeg rakk akkurat å se den filmen jeg skulle se også da jeg kom hjem. Den het "Overtalelse" og er noe som Jane Austen har skrevet. Ja, jeg elsker faktisk historiene hennes, de drømmer jeg meg virkelig bort i. Nå skal jeg legge meg snart om jeg får det til.

2 kommentarer

mari johanne

06.jun.2009 kl.01:28

Herlig bilde!Besøk min blogg, og svar på dagens spørsmål? :-)marijohanne.blogg.no

Jeanette : )

06.jun.2009 kl.14:38

Gratulerer da!! :-DI bynte å grine når i fekk karaktern min i xD

Skriv en ny kommentar

hits