Gårsdagen var gøy, egentlig


socool

Nå har jeg ikke skrevet ett forbanna innlegg siden før i går.. tror jeg. Ja, jeg tror det var mandag ja. Mhm. Skulle egentlig skrive om dagen som var i går, i går kveld men uansett hvor mange ganger jeg prøvde å logge meg inn på sia så gikk det ikke, selv om internetten fungerte som normalt. Heldigvis funka det nå.

Siden mandag har vi hatt litt annerledes skoledager. Vi har nemlig jobbet ute med å luke, koste og forskjellige ting som jeg sikkert nevnte på det forrige innlegget elns. Som sagt så er det noen av oss som ikke gidder å kaste vekk tida på å gjøre unødvendig slavearbeid for skolen. Hovedsaklig så var det meg og Jeanette som ikke gjorde en dritt. Hehe, vi er ikke lat bare ser ikke pointet med å gjøre meningsløse ting. I går, tirsdag så skulle jeg og henne på aldersheimen på Farstad. Jeg ringte til mamma og fikk henne til å kjøre oss til Farstad "sentrum". Der gikk vi på butikken for å kjøpe noe lite å spise og drikke siden bussen til Molde ikke gikk før halv 1. Vi var vel der cirka klokka 11. Vi satt å spiste maten som egentlig bare var noen skolebrød og sjoko-melk siden pizzeriaen ikke åpnet før 1.

Siden det var bare tre minutter å gå til aldersheimen fra butikken eller "sentrum" da så bestemte jeg meg for å gå opp dit og snakke med mormora mi og kanskje få en liten slant med penger. Jeg fikk faktisk hele 400 kroner med henne, sikkert fordi jeg har bursdag neste søndag ! Gleder meg, jeg blir 16 år joo, stor kjerring nå. Jeg ble glad og ga henne to store klemmer. Det ble mye tull og rare, twisted replikker og fjas da vi sto å ventet på bussen og på bussturen til Molde. "JOOORDSKJELV, ÆÆH!" mens Jeanette sov på bussen og jeg rapet høyt, hahaha. I Molde var Jeanette hos tannlegen og så var vi i sentrum en kjapp tur. Etterpå ble Jeanette med Kristina og Katrine som skulle besøke vår kjæreste Roar som bor i Molde for øyeblikket (Roar er en skjønn fyr i klassen min btw). Så jeg ble igjen alene til klokka 4, da tok jeg bussen hjem. Jeg kjøpte meg en søt, rutete jumpsuit også for pengene jeg fikk av beste. Har hatt lyst på en slik lenge, synes de er sinnsykt stilige. Har ikke noe bilde nå men legger vel ut bilde av den senere, maybe.
Dagen var ganske innholdsrik faktisk, beste dagen på lenge nesten, tror jeg. Haha liksom.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits