Look away from everything and tell me what you see

Nok en gang lite blogging, eller lite og lite men ikke sånn daglige innlegg liksom. Bare først nå hadde jeg tid til det eller sånne egentlig først nå hadde jeg lyst til å skrive. I går tilbrakte jeg mesteparten av dagen i Molde sammen med venner. Det var fint vær med mye sol og lite vind og jeg kjøpte meg nok en gang en softis. Selv om jeg ikke klarer å kjøpe meg is og selv det måtte Kristian gjøre, jeg har en sånn skikkleig rar fobi mot å bestille mat. Jeg aner ikek hvorfor det er sånn men jeg skal prøve å tvinge meg selv til å gjøre slikt selv framover, om jeg fremdeles lever da selfølgelig. Senere på kvelden dro jeg til min kjære Char for å overnatte hos henne. Det var mye latter, nerding på data og film. Vi så to filmer. Den ene vi så var utrolig dårlig men underholdene fordi den var så dårlig. Det var en sånn 80-tallsfilm, typisk 80-tallsfilm i grunn, det eneste som var litt bra med den var at hun kjerringa som var med der hadde kule øyne. Jeg var trøtt da jeg så den andre filmen så jeg fikk ikke med meg alt av den. Vi la oss omkring halv 4 på natta for å være litt nøyaktig. Neste dag så ble vi vekket av at mora til Char kom inn og sa ett eller annet.

I halv 4 tiden (på dagen) ble vi kjørt bort til Leif for å besøke han. Det var som vanlig en nesten uutholdelig varme på rommet hans og han nektet som vanlig å ha opp vinduet fordi det kunne føre til en flueinvasjon. Men jaja, kanskje bedre å dø av overdreven varme enn av fluer da, errsj. Robin var er også. En random bekjent av meg som jeg tilbringte mye av min barndom sammen med, hehehehhe. Det gikk for det meste i Guitar hero spilling hvor jeg sang og Char spilte "gitar" mens de andre bare satt og var nerd på CS og andre dataspill. Javel, Leif var med på Singstar da, det skal han ha. Char prøvde Singstar for første gang og klarte faktisk å slå meg og slå rekord for seg selv. Høyeste scoren var noe i 8000 og det er bra for å være første gangen da. Mamma henta meg senere på kvelden. Da fikk jeg dessverre en dårlig nyhet.. det blir ikke noe Hove på meg i år. Jeg ble litt lei meg og gråt en del men det gikk over. Det er jo neste år også og dessuten så får jeg dra på Muse konsert i Oslo til høsten også får ny mobil. Jeg hadde glemt bagasjen min med data og toalettsaker da jeg skulle dra til Char på onsdagen så mamma måtte bli med til Molde for å hente den.
Men nåå tror jeg at jeg må legge meg snaaart :DJeg misunner ansiktet til Elina i denne sesongen av Top model USA. Ansiktet hennes er så unikt og utrolig vakkert  også er hun favoritten min i serien ofc. 


286877126514031ae331 bigblogtemplateelinatyra elina09

5 kommentarer

Jeanette

19.jun.2009 kl.02:19

Kjipt det ikke ble Hove da ;/Men da kommer du jo på avsluttniga :-D

char tulleball

19.jun.2009 kl.14:25

hehe, jah! i va jo mæ på så å sæ "alt" som sto nevnt i innlegge, men kosli va d jo da :) læf sa i hadde nåkkå i 9000 å, men i kan huske 8522 sjøl da D:

CHAR

19.jun.2009 kl.14:55

sv; ja, d kan hende. i trur i he vært der, men huske ikje. i skakje bade uansett, så den stranda bryr me i me ikje om, ahha ^^ haha, takk ;)

Silje

19.jun.2009 kl.15:18

Synes også hun Elina er utrolig pen! :)

Karoline !<3

19.jun.2009 kl.16:42

sv: taakk n__n

Skriv en ny kommentar

hits