Jeg dør

Green day - Peacemaker

Ja, dere hørte riktig. Jeg dør snart. Det er nesten umulig å gå ut, nesten umulig å gå ut verandadøra til og med, det føles ut som jeg skal brenne opp med engang. For å være utendørs må man nesten være naken eller iallfall ha på seg bikini og jeg liker ikke å være altfor lettkledd fordi jeg har komplekser for kroppen min. Har uansett ikke kjøpt bikini ennå, vet ikke om jeg vil heller, men må vel sikkert. Uansett så orker jeg ikke så mange sammenhengende dager med varmere og varmere temperaturer da blir jeg inne resten av sommeren, iallfall nesten. Jeg vil ikke bli sånn skikkelig brun som resten av norges befolkning tydeligvis vil bli heller. Men det er ikke ett så stort problem da, som jeg kanskje har nevnt så blir jeg verken lett brun eller solbrent. Det er en fordel for meg. Men på den andre siden så tiltrekker jeg meg oppmerksomheten fra massevis av mygg, rare uvanlige fluer og sikkert andre krypdyr også. I går da jeg var i byen snappet Silje ut ett lite insekt fra håret mitt veldig ofte. Haha, det må være noe overnaturlig med meg. Så det er ikke bare positive ting med sommeren nei, den årstiden har sine ulemper den også. Derfor er vel våren eller høsten min favorittårstid,eller sånn sent på sommeren er jo litt passende. Eller jeg vet ikke, klarer ikke å bestemme meg.

Men det som er bra med sommeren er at man kan spise masse, nammenam jordbær og andre bær og ikke misnt smoohies. Det er godt og ikke minst sunt. Jordbær er aller best og spise uten noe sukker på selvom det er godt også av og til. Dessuten virker folk mye gladere på denne tiden av året, iallfall de fleste. Jeg leste om at det var lett for mange og komme inn i depresjoner og bli depressiv når sola og våren kommer, jeg leste det vel i Det nye tror jeg, det som sto var iallfall sant og jeg kjente meg igjen i noen av punktene selv om jeg ikke lider så mye av depresjon da. Det er bare sånne lette depresjoner i perioder ihvertfall. Jeg er ikke såå glad i å bade heller men jeg må vel teste ut sjøvannet iallfall EN gang i løpet av sommeren, men det blir ikke for mye bading iallfall. Jeg har noen planer for sommeren også. Til nå så vet jeg at jeg skal nedover til Oslo/Akerhus en tur for å besøke Lisa og kanskje feriere der. Kan hende det blir en tur til Svergie og. Svergie <333. Og i August blir det Raumarock (lokal musikkfestival) . Ellers skal jeg kose meg sammen med venner også videre.

> Hva er din favorittårstid og hvorfor ?

farligrdsommersmoothielarge152


Forresten så vil jeg oppfordre alle til å sende inn ett spørsmål til Char sin spørsmålsrunde. Klikk HER.

7 kommentarer

CHAR

26.jun.2009 kl.19:34

i like høst. d e da d e perfekt temperatur å alle domme insekt bynne å dør ut. d e verken sommer eller vinter, å d e d som e bra. i e ofte deprimert om sommern. men d hadde i ikej vært om i ikje hadde hatt eksem..

Nora Alexa

26.jun.2009 kl.19:47

Jeg vet. Det er helt fucka varmt jo.

lise

26.jun.2009 kl.20:54

synes overgangen fra sommer til høst er best jeg. Da er det varmt med offte en vind slik at man ikke trenger å ha så sinnsykt lite klær på seg for å føle seg komfortabel :p :DDigger zebramønsteret på bloggen!!

Kari Kanari

26.jun.2009 kl.20:56

Jeg er heller ikke noe glad i sommeren, altfor varmt og altfor mye sol. Og jeg heller ikke så hypp på å tusle rundt i lite klær blant andre mennesker. Hjemme går det greitt, men ellers er det bare ukomfertabelt^^Jeg liker høsten, da det ikke er for varmt og ikke for kaldt:D

Jeanette : )

27.jun.2009 kl.01:41

Sommer'n! Ingen skule eller plikter, alt som må gjøres er å ta livet med ro! Sommeren har sine ulemper, men de kan ikke engang måles med ulempene ved de andre årstidene :p

Jenni

27.jun.2009 kl.14:43

Vinteren! :) vet ikke hvorfor..

Annva

27.jun.2009 kl.20:36

Det er utrolig varmt, nesten for varmt synes jeg. Men tilbringer mye av tiden i vannet jeg da så :P

Skriv en ny kommentar

hits