Tied by the ghost into the current resolution

Nå er det litt skummel stemning her på rommet mitt. Jeg hører utenfor, men iallfall ett godt stykke unna at det tordner også lyner det sikkert også. I Molde (jeg bor ett par mil unna) tror jeg det er skikkelig kraftig torden ser at folk har skrevet det på nettby og sånn. Det er greit med litt lyn og torden i ny og ne bare det ikke skjer noe farlig. Akkurat nå var jeg helt uforberedt på at dette skulle komme så nå er jeg pittelitt nervøs og stram i musklene, vet ikke hvorfor jeg reagerer slik, det skjer bare automatisk når det tordner og lyner. OI FAAAE, akkurat NÅ var det ett digert lysglimt uttafor vinduet mitt, someone please SAVE me. Nå er jeg redd nå, fack. Håper det ikke skjer igjen så nærme. Ikke g¨å lyset, ikke gå. Jeg tok pause fra skrivinga og nå kom je tilbake. Da jeg var på kjøkkenet nå så kom det ett digert men lydløs gult lys angt borti fjellene, jeg skvatt litt og hjertet mitt banka noe helt sykt, okei, greit, lyn er fascinerende på en måte men mest av alt skummelt. Skulle virkelig ønske jeg hadde en kjæreste som passet på meg akkurat nå og jeg er sjeleglad for at mamma er hjemme.

I dag sto jeg opp litt tidligere for å dusje også har jeg rydda litt i kriker og kroker og fått renska opp litt på dataen også så jeg Top model igjen, jeg er så glad for at Elina gikk videre, hun har ett så nydelig ansikt også er det så kult at hun kommer fra Øst-europa. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært så sunn siden ferien har startet. Men jeg skal spise mer bær nå framover men jeg synes man skal få kose seg litt ekstra i ferien men uten p overdrive såklart. Og forresten, jeg burde ha lagt meg nå, fo jeg skal opp veldig tidlig i dag, i 8-tida. Grunnen ? Jeg skal til frisøren i morgen, har time akkurat når de åpner tror jeg. Skal bleke det og ha av extensions. Håper inderig det blir bra. Wish me luck, heh.


lolwtf 031lolwtf 027


Q: Liker du lyn og torden ?

Marina ♣

7 kommentarer

Ingriid

30.jun.2009 kl.01:27

Skummelt med lyn og torden ja ;o ska du eu te frisørn? faen så tilfeldig ass ;p

Lone :3

30.jun.2009 kl.10:48

Syntes Lyn og Torden er Koslig :3

Karoline !<3

30.jun.2009 kl.12:40

det lynte her også! ble serriøst piss redd D:

Karoline !<3

30.jun.2009 kl.12:40

btw: du er så peeen! blir dritmissunelig på deg søta *-*

Karoline

30.jun.2009 kl.14:44

sv: ååh så kult at han gjør det! :D ja, har sett t-skjorten ^-^ utrolig kul! :3

GlamourKills

30.jun.2009 kl.15:18

jaii de kommer i oktober :D

NL

30.jun.2009 kl.17:06

Jeg syns det er koselig å sitte å se på lyn og torden, men ikke sånn mutters alene når det er SUPER tordenvær :O Men det er så pent ^^

Skriv en ny kommentar

hits