Is cuma cé dhein é nó nár dhein, Is cuma cé dhein é MharyPhotobucket

                                                       Clannad - Lady Marian

Jeg elsker det irske folke-musikkbandet Clannad. Utrolig vakker musikk.
Utrolig mye dyreliv det er her. På det øverste bildet så kan du såvidt skimte tre hjorter der ute på marken. Jeg så en drøss av hjorter og rådyr og til og med en nydelig rev med ordentlig tjukk pels mens jeg var på tur og tok bildene.

Forresten så synes jeg at det har avtatt med antall kommenater hos meg i det siste. Blir glad om du orker å kommentere om du er innom og ser på innlegget.

7 kommentarer

Maranwë

22.apr.2010 kl.13:37

Nå fikk jeg lyst til å ta meg en sykkeltur! Bare synd det ikke er så fine sykkelområder der jeg bor...

Enchanted

22.apr.2010 kl.14:08

Maranwë: Huff, så dumt. Synes alle steder burde hatt fine sykkelsteder jeg, å sykle er noe jeg faktisk elsker å gjøre, bare hvis det ikke er såkalt terrengsykling. Det er en kjempefin og forfriskende måte å komme seg fram på.

elise kristin

22.apr.2010 kl.16:58

liker bildene! :-)

Martotopia

22.apr.2010 kl.18:03

eg skjønar godt kvifor folk vel å bli russ. Det er ei feiring mange har sett fram til lenge og to fine veker ein kan markere at 13 år er ferdig, og ha det fint med dei ein er glad i, slik ein har sett for seg at det skal bli. Nokon har alltid furbunde russefeiringa med mykje fest, vasskrig og knuter, andre forbinder det med raude klede. Eg for eksempel forbinder det med raud drakt, lue og at ein gjer fine ting, som å dra på sjukehuset og besøke barna som er der og dele ut russekort og kjærleik på pinne. Det kjipe med russefeiringa no for tida er at det er satt i system, i eit økonomisk system som er heilt på tryne der alt handlar om pengar. Skal du på ei feiring, så skal du ikkje berre ha inngangsbilett til 1000 kroner, du skal også ha ID på at du kan komme inn på akkurat denne feiringa til 500 kr osv.osv.osv. Og at russefeiringa er før eksamen er også berre heilt merkeleg. Eg har venner som har brukt 30000 på russetida, men som gjer det fordi dette er noko dei har sett fram til i mange år. Eg har berre sett fram til ei raud drakt, det er nok for meg og til saman har eg brukt 250 kroner på russetida, og det er nok der det stoppar (: Aller helst ville eg ha vore russ slik som bestefar fortalte meg at det var då eg var liten, at ein gjekk i raudt og var ein samla gjeng som gjorde fine, kjekke ting og var saman og det ikkje var eit stort pengesluk i system (og det var etter eksamen).

Men sjølv om eg er russ 2010 skal eg feire slik, slik bestefar gjorde eingong. Det er målet. Hei hurra for å ha fullført 13 års skulegong!

Siri

22.apr.2010 kl.18:49

SV; Ja, smaken er som baken! ^^ Og det er jo vel og bra. Jeg er veldig glad i den enkle stilen, for da kan jeg sprite det opp litt sånn som jeg selv vil :)

Elvenabrivia

22.apr.2010 kl.19:01

Kjempe flott bilder du har tatt :) Sykkelig er koselig, det gjør jeg til jobb ^^

Maranwë

22.apr.2010 kl.21:49

SV; Så absolutt! Det er herlig å sykle så man kjenner vinden blåse i håret... ^^

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

16, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film-elsker og meget filosoferende.

Kategorier

Arkiv

hits