Forandring

Ja, i morgen altså. I morgen så håper jeg det går bra ellers stenger jeg meg inne i en lang periode, ett ubestemt tidspunkt.
I morgen har jeg time med frisøren. Tror det er en lærling, håper ikke det er dumt eller mindre bra. Nå er det nesten ett år siden jeg var hos en frisør faktisk. Det jeg skal, er å farge håret, flammerødt. Naturlig oransje/rød, ikke blodrødt. Jeg hadde det tidlig i fjor i en liten periode, men da var det ikke helt samme fargen. Da var det mer brunligoransje og veldig ujevnt. Uansett, så skal jeg gjøre det også så skal jeg klippe tuppene litt også.. jeg hadde ett lite uhell på søndag. Jeg skulle farge øyenbrynene mine, noe jeg har gjort i over ett år og mer men på en eller annen måte ble brynene mine nærmest svart. Altfor mørke iallfall. Så nå ser jeg ut som en miks av en italiener med store svarte øyenbryn og ett av de Elmo-skapningene. Så jeg håper også på at jeg kan f fikset det igjen, ellers dør jeg, får jeg skal i konfirmasjonen til broren min førstkommende torsdag.  Også håper jeg at jeg kan få stylet håret litt mer bølgete/50-talls-aktig. Jeg har naturlige bøleger, men sånne skikkelig uregjerlelige, ufortusigbare, vanskelige bølger, så jada. Håper alt går bra. At hårfargen blir sånn som jeg hadde tenkt meg, HELT sånn som jeg hadde tenkt meg. Jeg er veldig pirkete når det kommer til resultatet etter ett frisør-besøk. Jeg kan gå å gråe og deppe lenge av den minste feil. So, wish me luck!

Sånn vil jeg at resultatet skal bli, (iallfall lignende) og omtrent samme hårfarge som på disse bildene:Var vel bare det jeg ville si.

6 kommentarer

AMALIE

10.mai.2010 kl.23:33

Elsker mennesker med rødt hår! Lykke til^^

char

10.mai.2010 kl.23:52

do it :) lykke t

Siri

11.mai.2010 kl.08:29

SV; Det er litt stress, ja :p Men heldigvis har vi ganske god tid til å lese på ting :)

Frøydis Labowsky

11.mai.2010 kl.09:43

Rødt hår er kjempefint, skulle gjerne hatt det selv! :D

Chalten

11.mai.2010 kl.10:41

Utrolig vakker hårfarge! Akkurat denne jeg har hatt i hodet lenge, men har aldri truffet helt rett. Blir nok bra.

Mja jo The Lucifer Code var helt ok. Etter å ha lest på baksiden viste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente, men den var bedre og utrolig forskjellig fra det jeg forventet.

Tonje

11.mai.2010 kl.14:22

Den hårfarga e nydelig. I jobbe mot å få ei lignende. Men den e meir brun-rød, men med lignende skjær som det e i detta :) Legge ut bilde etterpå da! :D

Skriv en ny kommentar

hits