Konfirmasjon
(Håret mitt ser litt mer rødlig ut i dagslys, må kommentere det såklart)
Konfirmanten helt til høyre forresten.
I dag har vært en strålende dag. Perfekt vær med sol og skyfri himmel. Jeg har vært i broren min, Tony sin konfirmasjon i dag. Været lignet på det jeg hadde på min konfirmasjon bare at da var det litt varmere. Det var veldig mye god mat, koltbord også så mange forskjellige rare kaker. Jeg ble fort mett så jeg rakk ikke å smake på mer enn to men da jeg kom hjem smakte jeg en annen som var utrolig god, en slags sjokoladekake med krem. Uff, kake på en torsdag.. men, det er jo tross alt konfirmasjon, en festanledning så såpass må jeg  få unne meg. Vi fikk også mye mat til overs som noen må spise opp. Mye god og sunn mat også som reker, salat og røyket laks. Stedet konfirmasjonsselskapet holdt sted var også veldig koselig og fint. Landlig (det er det forsåvidt overalt her men) og stille og bare rett og slett koslig. Jeg hadde vært der mange ganger rett i nærheten da jeg var mindre men ikke i selve huset hvor selskapet var. Det var så mange spennende og morsomme rom der. Blant annet en stor scene hvor det gikk en lang gang inntil bakdøren inntil scenen (detaljer, detaljer) Det var mange møbler og ting der og mikrofoner og alt mulig og alle guttene i selskapet satt der når det ble litt kjedelig. Aner ikke hvorfor jeg absolutt må være så detaljert hele tiden. Mellom hovedmiddagen og kaketid og i forsåvidt mange andre stunder var jeg og noen andre av oss litt yngre gjestene pluss Tony å lekte oss på den søte lille lekeplassen rett ved siden av grendahuset. Det ligger også en nedlagt men nyoppusset skole rett ved, som jeg fant det gøy å inspisere. Litt ergelig at han ikke valgte borgelig men såklart, etter eget valg. Man må bestemme selv.
Men, alt i alt så var det en koslig og fin dag med nydelig vær (kanskje litt for mye sol til tider, orker ikke det flere timer i strekk) sammen med litt familie og koslige folk.

6 kommentarer

Elvenabrivia

13.mai.2010 kl.23:47

Så fint du gikk kledd :)

Ser ut som at det var en bra konfirmasjon :) Og en flott solskinnsdag ^^

AMALIE

14.mai.2010 kl.11:04

Så pent håret ditt ble^^

Siri

14.mai.2010 kl.13:37

SV; Den var veldig bra, så det er bare å glede seg! Skjønner hva du mener ja, men han gjør rolle veldig bra :) Marion og de andre er også relativt gamle i filmen, så man tenker ikke så mye over det :)

Solgave Spydsdatter

14.mai.2010 kl.14:16

Så kul den hårfargen var på deg! Du likner litt på hun unge vampyren i TB med den. Which is not a bad thing;)

Enchanted

14.mai.2010 kl.14:30

Solgave Spydsdatter: Takk så mycket, det tar jeg som ett stort kompliment (:

Julia og Ida lalalaala

14.mai.2010 kl.15:20

så fine bilder :DD

Skriv en ny kommentar

hits