One new order

Akkurat nå nettopp så bestillte jeg meg ett økologisk hårprodukt. Bruker for det mestebare økologiske produkter når det gjelder hud og hår. Og sant skal sies, det er mye bedre enn de vanlige mainstream produktene som inneholder massevis av parabener, usunne kjemikalier og andre uting. Jeg synes alle burde begynne å bruke økolgise produkter med mer naturlige ingridienser. Jo kortere innholdsfortegnelse jo bedre. Det jeg bestillte var en shampoo for farget hår fra serien/merket "Amazonia Preciosa". Produktene deres inneholder naturlige ingridienser fra regnskogen i Amazonas (blant annet) Jeg syntes dette merket virket veldig lovende og bra så jeg bestillte meg en shampoo fra dem, nå som jeg har gått tom for det og fordi jeg trenger produkter til farget hår, siden jeg nettopp farget det. Det var ganske stor flaske også, så det holder i lang tid om jeg er fornøyd. Jeg skal skrive om produktet etter at jeg har mottat den og prøvd den.
Fåes kjøpt HER. Serien for farget hår og andre hårtyper.

> Har du prøvd noe/bestilt noe fra Green spirit(nettbutikken) eventuelt fra Amazonia Preciosa ?

16 kommentarer

I. S. $ y r e

14.mai.2010 kl.20:02

Jeg har lurt på forskjellen mellom "unaturlig" og naturlig pleie, spesielt for håret. Hvilke forskjeller er størst på resultat? Tenker spesielt på grunnleggende ting som shampoo, balsam og hårkur, om du har noen erfaring der. :)

Enchanted

14.mai.2010 kl.21:48

I. S. $ y r e: Hva er det du mener egentlig ? Kan du forklare litt nærmere ?

Marie Skarsbø

15.mai.2010 kl.20:35

sv; den har nok gift til å drepe et menneske om personen som blir bitt er langt unna legehjelp, eldre person, barn eller allergisk. Du forvirrer den nok med slettsnoken eller stålormen, som er de to andre slangene vi har i Norge. Det er kun 3 slanger i Norge, og huggormen er den eneste giftige ;-)

I. S. $ y r e

15.mai.2010 kl.23:41

Jeg tenker mest på hvordan "naturprodukter" er annerledes enn såkalt standard produkter som inneholder u-ting, er forskjellig fra hverandre. Om det gir noe annerledes resultater.

I. S. $ y r e

15.mai.2010 kl.23:42

Altså om det ville lønne seg for meg å bytte til naturprodukter, for håret sin skyld.

Marie Skarsbø

15.mai.2010 kl.23:55

sv; Nei, det er sant det, men når man bor så langt nord så er det bare sånn. Jeg har studert/forgudet slanger siden jeg kunne snakke, så vil vel påstå jeg kan en del uten å skryte :-) Huggormen er ikke spesielt aggressiv heller, og biter ikke så lenge man ikke provoserer den, som feks. ved å tråkke på den. Har hørt flere "sanne historier" der det har blitt påstått at huggormen har jaget turgåere fordi den var så "sint". Det er bare nonsense og jeg ler like godt hver gang jeg får høre sånne idiotiske historier, da jeg vet det ikke er mulig.

Det første en huggorm gjør når den vet mennesker er i nærheten er enten å ligge helt stille for å kamuflere seg, eller å prøve og komme seg unna. Så jeg er ikke spesielt redd huggorm når jeg vet de ikke biter uten å ha en god grunn for å bite. Ble mye fakta her gitt, men når jeg først er i gang er det visst vanskelig å stoppe, hehe :p

Maren Elisabeth

16.mai.2010 kl.00:16

Wow, du er kjempe fin med det røde håret!

Enchanted

16.mai.2010 kl.00:27

Maren Elisabeth: Aw, tusen takk.

Enchanted

16.mai.2010 kl.00:29

I. S. $ y r e:Naturlige produkter, hvorav alle ingredienser er naturlige og økolgisk dyrket osv er på absolutt alle måter mye bedre og pleiende mot håret

Så ja, det vil absolutt lønne seg for deg å bytte til øko/naturlige produkter for håret og jorda vår sin skyld. Det blir kanskje litt annerledes i starten om du bestemmer deg for å bytte, da man kanskje må bruke diverse produkter, spesielt shampoer på en litt annen måte. Jeg synes du burde prøve merket Ctonics som du får kjøpt på Coverbrands.no. De har jeg brukt nå i det siste og de virker virelig skikkelig bra! Håret mitt kom liksom tilbake i sin opprinnelige, naturlige form og jeg fikk mye mer volum i det etter jeg hadde brukt dem en to tre ganger. Jeg vil anbefale at du kjøper en såkalt Tonic og en Elixir. Gå innpå og ta en titt ^^

Enchanted

16.mai.2010 kl.00:33

Marie Skarsbø: Ja, det er nok sant det. Jeg forstår godt hvorfor du elsker slanger. Som jeg sa, så er de fascinerende og spesielle skapninger. Ja, jeg tror faktisk jeg visste at den ikke er spesielt aggressiv. Haha, den historien hørtes helt idiotisk ut ja, selv jeg forstår at det ikke er sant. Jeg ler litt jeg også. Det er jo bare en slange liksom, de er ikke kjent for å jage mennesker, herregud lol.

Ja, det er jo sånn med mange dyr egentlig. Vi er redd for dem, men så har det seg også sånn at de er redd for oss. Mennesker er jo den største trusselen for de fleste dyr.

Tanja

16.mai.2010 kl.21:50

Du har ikke tenkt på at de må hugge ned regnskogen for å lage den fantastiske shampoen din da? Den er ikke miljøvennlig, økologisk eller ei

Enchanted

17.mai.2010 kl.00:52

Tanja: Hva er det du snakker om egentlig ? Hvordan vet du om de hugger ned regnskogen for å lage shampoen ? Herregud da, jeg sa jo ikke det. De bruker jo ikke trær heller. Selfølgelig er den økologisk, den er godkjent av EcoCert, og det er hardt å komme igjennom dem og få godkjent. Det er ganske strengt.

Tine

18.mai.2010 kl.08:52

Tanja, hvis du leser på nettsiden dems så står det: "Råvarene er høstet gjennom et enestående samarbeidsprosjekt der bærekraftig utvikling og vern om naturressursene er vesentlige forutsetninger".

Enchanted

18.mai.2010 kl.12:33

Tine: Nettopp. You got it (:

27.mai.2010 kl.11:31

Skjer med at du leker så jævlig smart hele tiden? Du failer.

Enchanted

27.mai.2010 kl.11:44

Anonym: Hahahhahha, lol. Tror nok heller at det er du som failer miss eller mister anonym. Du må visst være skikkelig smart du. Har ikke sagt at jeg er smart heller, såå.. pigg av.

Skriv en ny kommentar

hits