Robin hood 2010


Dette innlegget ble litt sent. Jeg bestemte meg for å unngå dataen mest mulig i dag men havnet litt tidligere enn tenkt på den likevel. Søndag kveld var jeg på kino og så Robin hood. Og filmen var kjempebra! Episk og bra og vakker . Føltes ikke ut som den varte så lenge som 2 og en halv time, det var litt teit men ellers så var den stort sett bra etter min smak. Åh, jeg elsker å se filmer som jeg føler at jeg passer inn i på en måte, som noen skrev på en kommentar. Det var mye utrolig vakker natur med og episke krigs-scener. Jeg ble bittelitt skuffet over Russel though, han gjorde det forsåvidt middels bra, men han kunne gjort litt mer ut av seg på en måte. Også føler jeg at filmen viste veldig godt hvordan landsby og bondelivet i Englands middelader var. Og hvordan monarkiet var. Jeg synes også at de var vveraskende historisk korrekt når det gjaldt de to kongebrødrene, Richard Lionheart og John, de viste hvordan John var på en ganske realistisk måte, men etter hsitoriske bevis så var han ikke SÅ slem som han framstilles i filmen, men han var psykisk forstyrret på en måte, det var han. Jeg synes han er en ganske intressant konge for å være ærlig. Elanor of Aqutiaine som er moren til kongene i filmen var i virkeligheten en av de vakreste middelalderdronningne da hun var ung og også en av de mest kjente dronningene i perioden. Og Cate blanchett alas Lady Marion var helt nydelig. Hun hadde utrolig nydelig hår i filmen, sånt hår skal jeg spare til. Også var det kult at Marion kunne å slåss som en mann og var med litt i angrepet på franskmenne i slutten av filmen. Åh, filmen fanget virkelig stemningen i middelalder-England. Alle konfliktene og sånt, men også den vakre naturen og idyllen. Jeg hadde passet inn der. Sukk.  Vakkert. Jeg synes middelalderen er den mest spennende historie-perioden. Jeg fikk ekstra lyst til å lære meg å skyte med pil og bue etter å ha dett filmen, det har jeg hatt lyst til å lære lenge men jeg fikk ekstra lyst. Det må jeg. Og utrolig vakker musikk var det også om man lyttet godt etter. De skal jeg definitvt laste ned. Dette synes jeg var ett mer realistisk bilde av Robin hood, selvom vi ikke vet sikkert om han har eksistert (jeg er derimot overbevist om det). Den var også morsom til tider, med søt og tullete humor. Jeg smålo mange ganger, samtidig som den var trist av og til. Men herregud, dette var en kjempbra film-opplevelse. Terninkast 5 absolutt. Jeg elsker denne filmen, den falt virkelig i stor smak smak hos meg. Nydelig, storslått og veldig forklarende. Hjarter.Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg kan elske enkelte filmer.
Rise and rise again until lambs become lions." <3

Traileren kan du se HER

> Sett den ?

10 kommentarer

Katrine

18.mai.2010 kl.16:00

Jeg synes det var en kjempeherlig film : )

Enchanted

18.mai.2010 kl.17:30

Katrine: Vil ikke akkurat brukt ordet herlig, men jeg skjønner hva du mener. Storslått, fantastisk film.

Siri-Nektarin

18.mai.2010 kl.18:23

SV: Når jeg lager smoothie bruker jeg bare å prøve meg fram, putter oppi det jeg har i huset:P Min favoritt er da mango og jordbær, men banan og jordbær er også godt ;) Tips; for å få en tykkere smoothie kan man ha i litt ekstra banan og for å få en tynnere en tilsett juice ;)

En side hvor jeg bruker å hente inspirasjon fra er frukt.no, masse spennende der :)

hoyesensmakeupandbeauty

18.mai.2010 kl.22:48

åh, den har jeg lyst å se!

hello

20.mai.2010 kl.12:59

SV: det er jeg helt enig med deg i :)

Solgave Spydsdatter

20.mai.2010 kl.15:46

SV: Jeg ser fremover mot lyse tider og bruker loven om tiltrekning aktivt *smile* Ja, alt er mitt naturlige hår:) Jeg har spart i ganske mange år nå, og har ikke vært hos en profesjonell frisør på.. 7 år, tror jeg:P

Celebrian

20.mai.2010 kl.18:25

Hei! Eg likar bloggen din godt, spesielt når du skriv om historiske filmar og bøker:) Stå på! Eit lite tips: del teksten opp i avsnitt, så blir det mykje lettare å lese:)

Enchanted

20.mai.2010 kl.18:39

Celebrian: Aw, tusen hjertlig takk for det! Så fint at noen er intressert i akkurat det, siden jeg er det selv og prøver å få skrivd om det på bloggen.

Huff, ja jeg er dårlig på det der, men jeg skal definitvt skjerpe meg (:

Forresten, har du blogg-adresse, så jeg kan sjekke ut bloggen din ?

Celebrian

21.mai.2010 kl.20:24

Ja, eg er veldig interessert, og synest det er spennande å lese dine vurderingar av filmane og bøkene:) Du virkar som om du har peiling! På grunn av deg har eg blitt heilt oppslukt i Tudor-huset, til dømes;)

Eg har dessverre ingen blogg, men kanskje eg kan lage meg ein? Eg hadde ein for eit år sidan, men eg klarte ikkje å skrive der regelmessig. Eg er veldig glad i å lese bloggar likevel:)

Malin Kristine

24.mai.2010 kl.00:20

Spennende å lese en annen anmeldelse enn det som har stått i blader. Er litt skeptisk i forhold til at den nesten ser ut som en "ny" gladiator når man ser på traileren (altså: samme oppskrift, men annen historie). Tror jeg må se den uansett. Cate Blanchett er jo fantastisk uansett, og historien er jo spennende.

Skriv en ny kommentar

hits