Eurovision song contest 2010

Da var det på tide eurovision igjen. Har ikke vært så fan av det tidligere men i år plutselig, DA skjedde det noe med meg, jeg måtte liksom bare følge med på alle semi-finalene og alt også må jeg innrømme at det er skikkelig koselig å sitte i sofaen og kose seg og se på eurovision. Jeg har fått hørt de fleste bidragene også nå og jeg må bare få si min mening om Norge og Didrik.. dn sangen bokstavelg talt SUGER i forhold til mange eller de fleste av de andre sangene, seriøst. My heart is your er så uorginal, kjedelig, uinspirerende og klisjee-aktig som det bare går ann å bli. Svergie sugde også, men Danmark derimot, de likte jeg. Og har dere sett han fyren som er med der eller ? Han danske fyren som synger og er tynn, kjekk og har tjukt, litt krøllete lyst hår ? Han var jo skikkelig fin da synes jeg, selvom han sikkert er over 30 år. Men han var jo skikkelig fresh og ungdommelig også da. Lol, hjarte. Mine favoritter i år er iallfall: Armenia, Hellas, Ukraina, Danmark og Tyrkia. Vet egentlig ikke helt hvem som er favoritt nr 1 ennå, må nok se alle en gang til for å bestemme meg. Sangen og hun som framførte den fra Ukraina var iallfall veldig sterk og med ett vikitg budskap om miljøet, noe som er kjempebra i denne konkurransen. Sangen var sterk, og opptredenen og selve showet var bra. Også likte jeg Armenia kjempegodt, ikke at det har noe med saken å gjøre og sånn, men Eva Rivas som representerer Armenia var skikkelig vakker, nydelig og langt hår, samme lengde som jeg drømmer om også var meningen med sangen (Apricot Stone) veldig vakker, bare hør på hva hun synger.

Hun fra Ukraina var også vedlig pen, mange vakre folk som er med i år, haha. Hellas var også skikkelig kul, skikkelig fyrig og oppkvikkende sang og show, og skikkelig fengende. Tyrkia var også kul og kanskje den som var mest annerledes ? De var litt mer ungdommelige (mer kinda ungdoms-musikk/MTV-aktig) med kul performance, de hadde til og med ei sånn robot-dame i bakgrunnen også hadde de en søt gitarist. Musikken deres tiltalte meg iallfall. Og Danmark, hm.. først så tenkte jeg at de var litt for 80-talls eller noe jeg hadde hørt før men etterpå så fant jeg ut at jeg likte dem, sangen var jo skikkelig fengende og fin, sånn egentlig. Også ett pluss for den kjekke fyren.

Irland og Nederland var skikkelig skuffende, jeg som trodde Irland skulle ha noe skikkelgi irsk/keltisk folkemusikk greier i år, men så måtte de komme med en skikkelig sånn ballade sang. Hun som sang hadde nydelig hårfarge og var ellers en svært vakker dame, men sangen ? Nei, den var rett og slett for middelmådig etter min mening, skjønner ikke hvorfor de kom videre til finalen. Jeg elsker Irland sånn ellers men ikke dette her, uff. Nederland hadde ett stilig sånn Tivoli-tema men sangen var ikke noe særlig bra. Kjedelige greier.
Også var Slovenia med den folkemusikk rocken som de kalte det, kjemperar og bare forvirrende. Sånt skjer når man misker for mye. Hørtes ut som ett danseband for meg, Nerderland også.. buhu, jeg som er kvart hollandsk og greier.
Men, gleder meg til å se hvem som vinner i kveld. Det blir faktisk spennende.

(Fant ut han mannen het Tomas og var 40 (ser ikke sånn ut) år og han har alltid vært kjekk, hihi.)


> Liker du Grand prix ?
> Hvem er din favoritt i år ?

5 kommentarer

SuperGali

29.mai.2010 kl.17:35

Følger ikke med i år, grunnen? Fordi Norge suger.. da gidder jeg ikke å følge med mer. Blir flau jeg.

Enchanted

29.mai.2010 kl.17:54

SuperGali: Det skjønner jeg egentlig på en måte. Norge suger veldig ja og jeg blir også flau. Men det er mange andre flinke da.

Ida

30.mai.2010 kl.13:20

Jeg fulgte sånn halvveis med i år, når et så stort arrangement foregår i Oslo føltes det riktig og i alle fall være litt oppdatert. Er enig i mye av det du sier, dansken var det ingenting galt med, for å si det sånn. :-) Sangen var typisk ESC, og selv om den virkelig ikke går inn under min musikksmak ser jeg jo at den er fengende for dem som liker sånt. Tyrkia ble for meg som litt slapp rock, men jeg skjønner jo at begrensninger må til, og at det ikke hadde betydd så mange stemmer for dem om de tok den helt ut. Melodi grand prix har en egen sjanger å forholde seg til, og man burde ikke flytte seg så alt for langt ut av den, som svenske Anna gjorde. Jeg synes forøvrig hun var kjempesøt, og likte sangen godt. :-) Ellers synes jeg Didrik var så uinteressant og hadde en så mainstream sang at det nesten var flaut, og plasseringen overrasket ikke overhodet. Tyske Lena var også en verdig vinner, med sin energifylte og søte sang. :-)

Alt i alt synes jeg nye sjangre får slippe inn stadig mer, og det er ekstremt positivt! :-)

When Perfection Grew Infection.

30.mai.2010 kl.21:14

Sv: Den er det ja, han som sier digg digg digg er hvertfall fin ;D

Gina The Superhero ♫

03.jun.2010 kl.14:13

Min favoritt var Norge og maNga, altså Tyrkia :)

Skriv en ny kommentar

hits