Smoothie # 2

Jeg har bestemt meg for å jevnlig legge ut smoothieoppskrifter og lignende siden jeg stadig prøver nye ting og kombinasjoner og har lyst til å dele dem her på bloggen og kanskje gi inspirasjon og kreativitet.  Jeg lærer fremdeles om hva som er godt og ikke.

For noen timer siden i dag lagde jeg en kjempegod smoothie. En bærsmoothie med jordbær, bringebær, en banan og appelsinjuice. Såå:


Image and video hosting by TinyPic


Ingredienser:
- 1 banan (trenger ikke, men det gjør smoohien mer kremet)
- 7 jordbær
- Bringebær
- Appelsinjuice

Du kan ha oppi så mye bringebær man vil, jeg brukte ikke frosne bær, jeg brukte en kurv med ferske jordbær og bringebær. Også kan du jo selfølgelig velge selv hvor mye appelsinjuice du vil ha oppi, jeg tok oppi ganske mye så drikken ikke skulle bli altfor tykk. Jeg skjærte opp jordbærene i to og puttet alt oppi blenderen og kjørte det til det ble en litt flytende men glatt masse. And trust me, denne syntes jeg faktisk var urolig god og velsmakende, hadde kanskje vært perfekt med litt mindre bringebær, men denne var defintivt en av de beste jeg har lagd!Nam!

> Bra forslag eller ikke ?
> Liker du jordbær og bringebær i smoothier ?

2 kommentarer

Elvenabrivia

31.mai.2010 kl.19:08

Kjempe bra forslag! Jeg liker veldig godt jordbær og bringebær i smoothie :)

Marie

31.mai.2010 kl.21:35

Kjempebra! Smoothie er kjempegodt, og ikke minst sunt! Et tips hvis du bruker kun ferske frukter og bær er og putte noen isbiter oppi for å få den kaldere og mer konsistens :)

Skriv en ny kommentar

hits