Illustrert vitenskap - personlighetstest

Thats right, ennå en sånn personlighetstest men denne gangen en mer seriøs en siden den faktisk ligger inne på Illustrert vitenskap sine nettsider også er selve testen bevist riktig, den mest vitenskapelige personlighetstesten jeg har funnet hittil. Det var visstnok bare en kortere versjon av den selve, opprinnelige testen og beskrivelsen man får til slutt er ikke så lang og omfattende som originalen, skal prøve å finne original-testen en dag, kan hende det til og med er linket til den på IV. Uansett, jeg finner alltid sånen tester, useriøse eller meget seriøse, underholdende, jeg pleier å ta lt fra "Hvilken Disney-prinsesse er du ?" og akkurat denne testen. Man kan ende opp i 9 ulike personighetstyper og man kan bli for eksempel like mye av/eller få høyest nummer på 3 av typene men dette behøver ikek å bety at alt stemmer når det gjelder alt som står beskrevet, det kan hende man har personlighetstrekk fra alle tre. Gå innpå linken litt lengre ned og les om denne spesielle testen og ta den selv og se om resultatet er noe som stemmer overens med deg selv. Hos meg var det ikke alt som stemte, men veldig, veldig mye.

Jeg ble Type nr 7:

Type 7 Eventyreren  
 
  • Du er den travle, muntre typen: spontan, allsidig, begjærlig og forvirret.
  • Du er redd for å lide av savn.
  • Du lengter etter å få tilfredsstilt dine behov.
  • Du drives frem av ønsket om å bevare friheten og det gode humøret, og om ikke å gå glipp av noe.
  • Stort sett jakter du ustoppelig på nye muligheter til ting og opplevelser som du kan velge mellom. Du har sett og lært mye i livet, men i stedet for å dvele ved det fortsetter du med å lete uten egentlig å vite hva du håper å finne. Du er ofte sofistikert, med på notene, en sann kjenner og en vaskeekte forbruker. Du nyter å fortelle om eventyrene dine ñ eller gjerne opptre med dem - og du overdriver gjerne for å gjøre historien så god som mulig. Du er redd for å kjede deg og får ustanselig nye ideer, men det er de færreste som blir fulgt opp, og du er sjelden helt fornøyd.
  • Når alt går din vei, er du uhyre entusiastisk, interessert og tenner lett på en god idé. Du er svært utadvendt, reagerer spontant og med begeistring på alt mulig, og du har evnen til å mestre mange talenter. Du kan nyte en opplevelse i fulle drag, og du behersker kunsten å gledes dypt over livets små mirakler.
  • Når verden går deg imot, gripes du av rastløshet. Du kjenner ikke lenger dine egne grenser, men krever mer og mer, og du blir utsvevende og fordervet. I stedet for å bearbeide dine frustrasjoner reagerer du impulsivt, kommer lett ut av kontroll og får humørsvingninger og manier. Til slutt har du brukt all energi, og du risikerer å synke ned i en dyp depresjon.
  • Wolfgang Amadeus Mozart og John F. Kennedy er typiske Eventyrere.SÅ, ALLE SAMMEN GÅ INNPÅ HER: http://illvit.no/sites/default/themes/ill_v1/iqtest/no/index_personality.htm  OG TA DENNE TESTEN OGSÅ SKRIVE HVA DU BLE OG OM DU FØLER DET STEMTE. Det er bare morsomt det.

> Er du også en av de som kan sitte og ta fullt av forskjellige, rare tester om du kjeder deg ?
> Tatt denne ?
Skriv under i kommentarfeltet hva du ble.

10 kommentarer

02.jun.2010 kl.22:25

SV: Takk for en utrolig flott kommentar på mitt siste innlegg. Og selv tusen takk- det er flott å høre at flere vil hjelpe dem som trenger det:3 I likhet med deg heier jeg på et varmere samfunn.

~Solgave Spydsdatter

Åsne

02.jun.2010 kl.22:55

jeg fikk 4 & 7

Kristine

03.jun.2010 kl.08:51

Denne var gøy! Jeg ble både 1, 5, og 9 noe som jeg kan si meg helt enig i. Takk for tipset!

Enchanted

03.jun.2010 kl.13:53

Anonym: Bare hyggelig. Følte at jeg bare måtte komme med en kommentar.

Martotopia

03.jun.2010 kl.14:00

Takk! Eg trur du er ein av dei som vil like prosjektet. Eg håpar håpar det i allefall (:

åh, den testen vil eg ta når eg har tid (vil seie etter munnleg eksamen). spanande! Eventyreren var fint (:

Maren Elisabeth

03.jun.2010 kl.14:15

sv; Jeg kan godt hjelpe deg med designet ditt! n_n Bare send meg en melding her på blogg.no eller legg til magic_spells@hellokitty.com så hjelper jeg deg!

CHAR

03.jun.2010 kl.15:40

sv; takk! :)))

ka skjer der da da? i joine om i he peng når den tid kjem :P

Kristine

03.jun.2010 kl.16:20

Kom bare tilfeldigvis innom bloggen din, og i likhet med deg elsker jeg tester. På denne fikk jeg, ikke overraskende, perfeksjonisten, utretteren og skeptikeren. Tror jeg skal dele dette på min egen blogg senere. Takk for tipset!

Enchanted

03.jun.2010 kl.16:22

Kristine:

Værsågod (:

johanna

03.jun.2010 kl.22:02

jeg ble fire :)

Skriv en ny kommentar

hits