"Trollvatnet"

Søndag var en utrolig fin søndag. Jeg, stefaren min, mamma og yngste bror var på en nydelig søndagstur opptil ett helt fantastisk nydelig vann/innsjø/tjern som heter "Trollvatnet". Jeg har vært der en mange ganger tidligere, og nesten alle gangene har det vært kjempefint vær, det gjaldt også i dag. Dette stedet er ett av de vakreste jeg vet om her i nærheten, en av de vakreste fjellvannene iallfall. Mye av grunen til det er at det ligner på en stor oase, det er grønn skog og grønne planter og blomster overalt omkring hele innsjøen også er det stupbratte og høye fjell som omkranser det. Man kan se mange ørner der oppe om man ser nøye etter. Innsjøen er virkelig "trolsk" som de sier, får hele tiden den type stemningen når jeg er der oppe. Dette er virkelig "thy Enchanted lake". Det er ett lite stykke  gå opp til selve vannet men det går fort unna om man går fort. Dessuten er selve turen opp fin også. Kjempevakker antur overalt. Jeg bodde nesten ved dette området da jeg var liten, i bygda nedenfor fjellene der. Jeg bodde der til jeg var cirka fire år og da var jeg ofte på tur mange steder i naturområdene der. Vi spiste mat og koset oss. Her er bilder:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket  Photobucket Photobucket Photobucket

(BIldekvaliteten ble lit dårlig her fordi det var visst helt umulig å laste dem opp direkte, så jeg måtte bruke Photobucket og Tinypic. Så bildene er egentlig litt større og i litt bedre kvalitet, altså mye vakrere enn de framstår som her i dette innlegget.)

Nydelig eller hva ?

3 kommentarer

* ~ Alveblod ~ *

08.jun.2010 kl.16:28

Så flotte bilder! Det så herlig ut :)

Solgave Spydsdatter

08.jun.2010 kl.23:10

Mmm... Trolske skoger er det beste jeg vet^^; Nydelige bilder!

Naviana

09.jun.2010 kl.23:02

Enig, for et vakkert sted :D
Møre og Romsdal <3

Skriv en ny kommentar

hits