Stakkars lille "barnet" mitt

Jeg har vært våken i hele natt og la meg ikke for å sove før i 7-tiden. Jeg kjempet faktisk for å holde meg våken, av en grunn: Pusekatten min. I går da jeg kom hjem fra shopping fikk jeg en ikke så fin overraskelse, stefaren min sa at pusekatten min Pedær hadde skadd seg. Jeg begynte å gråte, han lå oppi en av sengene våre. Han så ikke alvorlig syk ut, han hadde det ikke utrolig vondt, men jeg kunne se at han hadde det ubehagelig. Og fra klokka halv ti i går og til nesten halv seks nå i dag har han ligget under sofaen i kjeller-stuen. Vi ville se om han ble bedre i dag og det har ahn faktisk blitt. Han hadde skadd seg i foten sin, i og med at han halter litt på den ene foten, men nå ser det ut til at han er litt bedre. Han har flyttet på seg opp til den ansre stuen og man ser at foten iallfall ikke er brukekt, fordi da hadde han halter veldig mye mer og ligger og mjauet. Så det ser veldig lyst ut for øyeblikket. Jeg ble så bekymret for han i går at jeg bestemte meg for at jeg MÅTTE være oppe hele natta og passe på at han hadde det bra.

Han spiser maten jeg gir han og drikker vann, vel ikke tørrfor, men leverpostei. Han har skikkelig appetitt på leverpostei nå. Jeg føler meg som en litt ovebeskyttende og bekymret mor når det gjelder Pedær-pusen min, jeg er jo utrolig glad i han, nei, jeg elsker han rett og slett og jeg ønsker at han alltid skal ha det bra og aldri ubehagelig.  Vi hadde tenkt å kanskje ta han med til vetereinæren i dag men han er som dagt bedre nå og halter ikke så mye som i går. Ingen vet hva som har skjedd meg han, men jeg tipper at han enten at han klemt foten sin ett sted, eller blitt banket opp og terrorisert av den jævla dumme, slemme ute-hannkatten. Han har skikkelig mye personlighet, han er leken, kresen når det gjelder mat, han liker grønnsaker, og er så, så nysgjerrig på alt. Så nå føler jeg meg ett hakk lettere og håper at han vil bli ennå mer bedre til morgendagen kommer. Hjerte.


Photobucket

> Fin og søt ja, eller hur ?
> Har du oppelvd noe lignende med din katt før ?

4 kommentarer

Solgave Spydsdatter

17.jun.2010 kl.20:10

Åh, så fin han er! Håper og tror så absolutt at han blir bedre. Min katt har vært mye sykere ved flere anledninger, og hun har overlevd. Vi har tatt henne med til dyrelegen flere ganger og hun har fått antibiotika. En gang hadde hun visst blitt sparket i magen (dyrlegen sa det) En annen gang hadde hun spist sneglegift (antakeligvis en av naboene som hadde lagt ut, selv om det er ulovlig...) Hun har blitt bitt av huggorm (da skummet det av munnen hennes) osv, osv...

Poenget er bare at jeg vet så absolutt hvordan du har det! Jeg har felt mange tårer i bekymringens navn for min kjære pusekatt. Hun er snart 17 år, så det har åpenbart gått bra med henne

Du er veldig flink som sitter og passer på pusen din- er et veldig godt tegn at han spiser, og det er flott at du gir ham det han har lyst på- da blir han fortere frisk. Har dere tenkt på å ta ham til dyrelegen for sikkerhets skyld? Kanskje han/hun kan gi katten medisiner så han blir fortere frisk. Dog må du være oppmerksom på at dyreleger ofte vil anbefale å avlive (unødig ifølge meg) Det er i alle fall min erfaring med pusen min. Dyrlegen har anbefalt å avlive hver gang, men vi har ikke villet gi opp, og katten har overlevd hver gang. (Det må sies at vi ikke er inhumane og vil ikke at hun på noen måte skal lide. Vi har vurdert dyrlegens forslag nøye hver gang.Jeg synes likevel det er oppsiktsvekkende at vår katt har klart seg hver gang dyrelegen har sagt at hun ikke ville det.

Sender mange gode tanker til deg og Pedær! Mange klemmer fra ei som har vært i ca samme situasjon som deg et par ganger:3

Nora Alexa

17.jun.2010 kl.20:40

Ew, dakar Perdærpus. Men fint at han er bedre enn i går. Sender masse koseklemmer til deg og pus!

Og du er ikke den eneste som irriterer deg over en eller annen ukastrert hannkatt. Fysj. Blir så provosert over mennesker som ikke gidder å ta vare på hannkatten sin ordentlig ved å kastrere den. En ting er at den blit jævlig vanskelig å ha noe med for eierene og naboer, men en annen ting er at katten er mye mer utsatt for diverse sykdommer og å havne i alvorlige slosskamper.

Enchanted

17.jun.2010 kl.21:28

Solgave Spydsdatter: Tusen, tusen takk for det ^^ Setter pris på sånne kommentarer.

Katten din hørtes ut som en veldig viljesterk katt, og så at den er snart 17 år, det er gammelt for en katt, du er heldig. Og jeg håper at den vil leve i mange, mange flere år til ved god helse.

Ja, vi tenkte å dra til dyrlegen med han, men så så vi at han var blitt bedre og haltet ikke så mye som han gjorde gårsdagen også begynte han plutselig og bevege på seg litt og gå rundt omkring i huset og akkurat nå i dette øyeblikket så ligger han faktisk oppe under stuebordet sammen med søsterpusen sin. Så han har det helt klart mye bedre nå. Men, hvis han ennå halter om ett par dager eller so så skal jeg ta han med til dyrlee bare for å finne ut eksakt hva det er. Og jeg vet hvordan det er med dyrleger som ofte anbefaler avlivning, har hørt ett par historier om det.

Tusen takk igjen for medfølelsen og alle de gode tankene ^^

Enchanted

17.jun.2010 kl.21:33

Nora Alexa: Tusen, tusen takk for det Nora, setter virkelig pris på det ^^

Og du har helt rett der når det gjelder ukastrerte hannkatter. De går jo på hver eneste hannkatter de ser, helt uskyldige oftest også og terroriserer hele områder og nabolag. Og tro meg, jeg har erfaring med hannkatter som havner i slåsskamper hele tiden. Jeg hører at han slåss nesten annenhver kveld, ett forferdelig leven. Takk og lov for at våre to hannkatter er kastrert og snille sier jeg bare.

Skriv en ny kommentar

hits