Spotify


For noen uker siden fikk jeg tak i Spotify, åpenbart lenge etter alle andre. Jeg har visst om Spotify lenge men har ikke visst hvordan jeg skaffer meg det, helt til broren min viste meg hvordan jeg får tak i det. Og det var var visst enklere enn jeg trodde. Men uheldigvis, var det bare Spotify open versjonen, der man bare kan høre på musikk på en bestemt tidsfrist. 
Akkurat nå har jeg betalt for å få Unlimited, bare 49 norske kroner.  Så nå kan jeg visstnok høre på musikk og søke på musikk så mye jeg vil for denne pengesummen. Forøvrig synes jeg dette fenomenet er veldig genialt og smart, mye enklere enn Windows media player og Real player. Her er linken til min Spotify: http://open.spotify.com/user/arielaurora/playlist/3TujVLAEw5mpSBP0NWHByh Spotify playlist: Emilie Autumn <3 .Sjekk spillelistene mine ut og se om du finner en som du kanskje liker, så sjekker jeg sikkert ut din om du legger igjen en link eller noe lignende i kommentarfeltet.
Stikkord:

4 kommentarer

Katrine

25.jun.2010 kl.21:22

Får du reklame når du hører da? For jeg registrerte meg bare på en eller annen nettside, og har det gratis. Må bare tåle litt reklame i ny og ne!

▲▲▲

25.jun.2010 kl.22:36

Jeg la deg til! Ü

Min er http://open.spotify.com/user/graveyardgirl/playlist/3d4eyzuxqly43yv577FMMH

Jeanette

26.jun.2010 kl.04:27

Ohh, spotify <3

Enchanted

26.jun.2010 kl.23:02

Katrine: Nei, man får ikke det med Unlimitided. Bare gå innpå spotify.com og betal 49 kroner, så får du null reklame og tidsfrister.

Skriv en ny kommentar

hits