Birds in flight are calling there, where the heart moves the stones there that my heart is longing for.

Photobucket

Image and video hosting by TinyPic
I dag har jeg tatt en del bilder, bare fordi det er noe jeg liker å gjøre og som er gøy å gjøre når man er tom for ideer og mangler fantasi over andre diverse ting å finne på. Det har vært en fin og latterfull dag, en veldig forfriskende dag hvor jeg nesten ikke har vært på pcen. Jeg har spilt volleyball ute med brødrene mine, gått en kort tur ned til Hustadvika gjestegård, der det var helt nydelig denne dagen og fullt av dyreliv. Vi bor bare mindre enn en kilometer fra gjestegården, ganske heldige om jeg må få si det selv. Stedet har faktisk nå nylig blitt plassert på en liste utført av National Geographic over beste steder å gifte seg og å kurere kjærlighetssorg på. Og det kan jeg si meg enig i, det er vakkert her. Jeg har plukket blomster, gått rundt påv veiene og sett etter forskjellige sorter og fant mange bittesmå. Den lille blå blomsten heter forglemmegei og er en veldig fin blomst nå man ser nøye etter. Jeg har vært mye ute i dag, været har vært litt skiftende, men ikke ekstremt. Det har ikke blåst eller regnet ekstremt, men skiftet mellom overskyet og sol. Det har vært veldig varmt i hele dag. Bra jeg alltis husker solfaktor, jeg går ingen sted uten. Jeg har tatt nye portrett-bilder av meg selv. Jeg har blitt stukket av tusen mygg og er klissete på underarmen, sikkert på grunn av den forbannede myggen. I morgen skal jeg til pappa, jeg skal sykle. Jeg elsker å sykle.

Forresten, ville likt å fått flere kommentarer. Så om du leser dette vil jeg at du kommenterer, bildene, teksten eller bare kommentere generellt om noe som angår dette innlegget. Har vært dårlig med det i det siste. På forhånd takk.

8 kommentarer

Marie

29.jun.2010 kl.00:27

Du er så fin på bildene dine! Vakker! Høres ut som en flott plass. Liker plasser på bygda hvor man kan føle at dette er "min" plass og at man kan plukke blomster der og ta bilder. Spesielt om sommeren.

Håper du får en fin sommer :)

Elvenabrivia

29.jun.2010 kl.00:30

Fantatisk fine bilder av deg Stine! Du har et veldig vakkert ansikt , det er helt sikkert :)

Tonje

29.jun.2010 kl.02:27

Så mange fine bilda! I likte spesielt det øverste! :D Kjempefint!

Enchanted

29.jun.2010 kl.13:28

Elvenabrivia: Tusen takk (:

GAWM

29.jun.2010 kl.21:53

Aww :D Du e så pen !

Enchanted

29.jun.2010 kl.22:02

GAWM: Naw, takk for det Ingrid shøl om i tenke litt annerledes da x)

Daria Luneva

27.aug.2010 kl.19:49

Just want to tell you - you are sooooo stylish =)

envy! =)

Enchanted

27.aug.2010 kl.20:43

Daria Luneva:

Oh, thank you so much, always lovely to hear such things (:

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film-elsker, vintage entusiast og meget filosoferende. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits