At the graveyard, you wil meet me, at noon

I dag var jeg og mamma på gravstedet. Gravstedet hvor noen av mine slektninger ligger, på mamma sin far sin side. Jeg har aldri møtt besteforeldrene mine, bare ene bestemoren min som jeg alltid har kjent, mormor. De andre døde lenge før jeg ble født. Herlof Torsen var bestefaren jeg aldri kjente og døde brått av hjerteinfarkt da mamma var knapt 19 år gammel på selveste 31 oktober, Halloween, 1988. Mamma har fortalt meg mye om han og han høres ut som en tøysete, livlig og morsom og snill person. Vi puttet nye blomster på graven og gikk rundt på gravstedet. Jeg var også ved min tippoldemors grav, som kan sees på det nederste fotografiet. Jeg synes hun hadde så vakkert navn. Pedersdatter.

Jeg har ellers vært i litt slakk form i dag, jeg ahr kjent meg så sliten, trøtt og slapp, aner ikke hva det kommer av, så jeg har for det meste vært inne og lest og lest til tross det fine været. Jeg er straks ferdig med The white queen som må være en av de beste jeg har lest i mitt liv, anbefales for alle spesielt intresserte. Google. Jeg har drukket to kopper te, Darjeeling og Wild berries. Jeg foretrekker Darjeeling, den er god. I morgen vil jeg gå på stranden også skal jeg blogge litt bedre. Adjou.

> Hvor mange besteforeldre har du ?

17 kommentarer

Ingrid L

01.jul.2010 kl.22:59

i skjønte godt d me forma di asså, fær den he i eu hatt idag ;o

cosmoking

01.jul.2010 kl.23:03

hun het antagelig det siden faren het Peder, Moren min fortalte meg en gang at mange brukte å ta faren sitt navn. Jeg har en farmor som jeg ikke kunne vært mer glad i, og en bestemor som døde da jeg var rundt 6. Hun var livet mitt, og jeg savner hennes mer enn noen andre. farfar døde da jeg var noen måneder gammel og bestefar var død lenge før jeg ble født.

Solgave Spydsdatter

01.jul.2010 kl.23:04

Åh.. Mine besteforeldre er også døde. Alle sammen.. Det er litt trist, for jeg har bestandig følt savn etter å ha noen, liksom. Håper du blir bedre snart! Jeg sender varme tanker til deg, vennen. Du er ei veldig fin jente, men det vet du vel;) Også hadde du veldig fin sminke på bildene. Stilfult, classy og rent.

Enchanted

01.jul.2010 kl.23:05

cosmoking:

Ja, det stemmer nok helt sikkert. Ja, det var veldig vanlig før i tiden å ta i bruk sin fars navn om man var jente. Man bare la til datter/dotter bak faren sitt navn.

Huff, så trist da, og det at du ikke var mer enn 6 år gammel, kondolerer selv om det er veldig lenge siden nå.

Elin

01.jul.2010 kl.23:13

Hva heter sangen? :)

Enchanted

01.jul.2010 kl.23:14

Solgave Spydsdatter:

Så trist, vet defintivt hvordan du føler deg , jeg har også følt savn etter bestefaren min, eller bestefedrene da, min bestefar på farssiden var hollandsk sjømann som døde da pappa var barn. Jeg føler meg allerede litt bedre nå faktisk, men veldig, veldig trøtt. Tusen takk for det du, jeg setter virkelig pris på det (:

Tusen, takk for de fine komplimentene, men jeg visste det ikke nei, haha ^^

Hadde fakisk bare litt foundation og leppestift, øyenbrynene farger jeg (:

Takker igjen!

Enchanted

01.jul.2010 kl.23:15

Elin: Ancient grounds av Emilie Autumn.

Elin

01.jul.2010 kl.23:16

ah, takk! den sangen har jeg faktisk ikke hørt før! ^^

▲▲▲

01.jul.2010 kl.23:31

Å, du kler deg alltid så pent!

Alle besteforeldrene mine er døde, bortsett fra bestemoren min som jeg egentlig ikke kjenner.

Elin

01.jul.2010 kl.23:35

sv; jeg vet! selvom det er mest de nye sangene som er mest populære er de litt eldre også utrolig fine!

Jepp, rett og slett ett musikkgen som vet hvordan lytterne føler det, på en litt undelig måte.

Malin Kristine

02.jul.2010 kl.01:50

Jeg hadde alle besteforeldrene mine helt til høsten. Da døde farfaren min av kreft. Jeg har et veldig nært forhold til mormor og morfar, og kan ikke tenke meg et liv uten dem. De nærmer seg begge 90 år, så jeg kan ikke belage meg på å ha de i livet mitt så lenge. Blir trist av tanken...

asdf

02.jul.2010 kl.11:45

Veltet du noen av gravstenene?

Enchanted

02.jul.2010 kl.12:41

asdf: Lol, nei ?

D evil AKA Heidi

02.jul.2010 kl.12:50

Utrolig fin blogg du har! Stilen din er ubeskrivelig vakker. Gammeldags, rødt hår og hvit hud. Rett og slett vakkert! Få mennesker med slik stil som deg her i verden.

Enchanted

02.jul.2010 kl.18:23

D evil AKA Heidi:

Aw, tusen takk for det (:

Jeanette :-))

03.jul.2010 kl.03:45

har 2, mormor(alternativt: Bæste :p) å farmor.. farfar døde leeenge før i blei født, trur pappa va 19 elns, å morfar dø da i va 4 år, huska faktisk den dagen han dø å, alt he brent se hælt fast :/

cosmoking

03.jul.2010 kl.17:10

ja, jeg vet, det er utrolig interessant egentlig, tusen takk, det betyr mye. Hør her da! Jeg vant akkurat konkurransen til Ulrikke Lund! Jeg vant et solbrillepar fra fashionlove! I die!

Skriv en ny kommentar

hits