Someday these walls will speak the floors beneath you creek, to call my name here in my web of dreams

 


Gårsdagen, den første Juli-søndagen gikk med til en liten biltur. Først og fremst var det for å teste og prøvekjøre den ene bilen for å finne ut av om vi kan bruke den til ferietur. Det har vært litt trøbbel med den i det siste men nå har den vært på reparasjon og bilen ble prøvekjørt helt til Sunndalsøra. Det er ett lite stykke herifra og dit så bilturen tok så og si hele dagen. Var ikke hjemme før klokken syv. Det var iallfall fint og pent vær hele tiden og ikke altfor varmt heldigvis. Sentrumet i Sunndalsøra er virkelig koselig synes jeg. Iallfall noe annet en i min hjemkommune. Der var det mase fine blomster og busker, pynt, fontener og statuer. Også høye fjell på alle sider. Kjempehøye fjell. Sikkert tusen meter høye.
Jeg vet jeg ikke smiler så mye på disse bildene men jeg tenkte ikke på å smile egentlig, men jeg var ikke sur innvendig, jeg var glad hele dagen lang nemlig!

Også så jeg ett motell med ed litt pussig navn, nemlig Motell Skogduft. Jeg lo skikkelig av det. For ett morsomt navn.
I Sunndalsøra drakk jeg den beste islatten/kaffien jeg noensinne har smakt. Den var helt utsøkt, kremet, fyldig og bare med ett ørlite hint av kaffe. Jeg hater alle andre kaffier, jeg liker bare sånn type kaffi som smaker sjokolade, og ikke mye kaffi. En kjempefin ferie-søndag. Jeg skal på ferie om en uke, jeg skal ikke si mer om det i dette eksakte innlegget, men skal fortelle mer om det og hvor jeg skal i ett kommende innlegg.


> Liker du is-latte ?
> Hater du vanlig kaffi, eller liker du det ?

5 kommentarer

Elvenabrivia

05.jul.2010 kl.14:56

Så fine bilder du har tatt stine. Ogsåklart bilder av deg.

Jeg likte veldig godt kledningen din der :)

Islatte er digg!

Jeg liker vanlig kaffe, men liker best kaffe som skiller seg litt ut ;)

Tonje

05.jul.2010 kl.16:46

Masse fine bilda! ^^ Slike kjøretura e jo kjempekoselige. :) Du burde smile på fleir av bildan dine, da lyse heile bildet meir opp syns i :D E ikkje akkurat så flink te det sjøl da men :P Du har et veldig fint smil, så i syns du burde gjøre det :D Va en veldig fin topp du hadde på d foresten :)

Enchanted

05.jul.2010 kl.16:51

Tonje: Jææ, men litt langsomt til tider, bra jeg hadde med meg ei bok, ellers hadde jeg dødd.

Jajaja, ikke mas x) Jeg smiler når jeg vil, jeg synes ikke jeg har verdens fineste smil forøvrig. Jeg prøvde å få til mer profesjonelle fashion-pregede bilder akkurat her og ikke øyeblikks-bilder og derfor var jeg så alvorlig akkurat her. Synes bildene bør være det når man tar rene outfit-bilder. Greit å smile på noen, men ikke alle. Hvis man for eksempel skal legge ut bilder på LB så er det ikke lurt å alltid ha ett smilende bilde.

Takk, den er second-hand, kjøpt på Fretex, Molde. (:

Linnea

05.jul.2010 kl.17:54

Må bare si det, du er utrolig pen (: Elsker stilen din. Skulle ønske flere gikk kledd slik nå til dags :)

Enchanted

05.jul.2010 kl.18:06

Linnea: Naw, tusen takk for det! ^^

Skriv en ny kommentar

hits