Molde jazzfestival 010


Og litt lengre øst for sentrum, et lite stykke ovenfor sentrum er det ett koselig, idyllisk og vakkert gate/boligområde med massevis av sjarmerende, gamle hus og forskjellige slags roser, grønt og blomster og hager også. Jeg elsker sånne hus som dette. Spesiellt de hvite. Hvis jeg skulle ha bodd i Molde måte det ha blitt akkurat her.Denne gaten må definitvt være Moldes vakreste. Det er høye, majesteiske trær på hver side. Jeg husker aldri hva den heter.


Molde jazz i år var fylt med folkeliv, musikk i gatene som jeg ikke liker, mange boder og mange forskjellige krydrete lukter, blå himmel, sol og mange bilder. Jeg venter fremdeles på en del bilder som en vennine av meg skulle sende meg. Det kom ett lite teknisk problem med msn som helt sikkert kommer til å bli fikset så snart som mulig sånn at jeg kan få bildene fra jazz-dag nr 1 der vi hadde en mini-photo shoot ting.

> Vært på Moldejazz før ? Hva heter det fineste området/gaten der du bor ?

/// Marina

4 kommentarer

Caroline Maria

25.jul.2010 kl.14:55

mange fine bilder her :)

Elin

25.jul.2010 kl.16:32

sv; tusen takk :)

Hadde fine bilder du også :D

Caroline - din hverdagshelt

25.jul.2010 kl.22:32

Enig - sånne hus er kjempefine.. Ser så idylliske ut liksom.

SV: Det synes jeg også.. (=

Martine.<3

26.jul.2010 kl.17:42

Kjempefine bilder! Likte sangen :]

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film-elsker, vintage entusiast og meget filosoferende. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits