Nydelig, mystisk, vakkertDet var en sånn vakker kveld her forleden, jeg tror det var for en fire dager siden. Som dere kan se på disse bildene så var det en utrolig vakker og mystisk tåke som lå som et slags teppe over gresset. Den tykke tåken gikk fra grusveien og helt ned til sjøen, ved den ene bukta. Jeg har aldri før opplevd noe sånt fenomen som dette. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, værfenomen er vel kanskje det rete ordet ? Men dette var uansett mye vakrere enn det bildene klarer å utrykke. Jeg filmet også og tenker på å legge det ut på youtube. Himmelen var også utrolig fin, den var i nyanser av lyse pudderblå, rosa og gule nyanser. Og akkurat når det var slik tåke så var det tilfeldigvis solnedgang også, så sola ble ekstra vakker, mye sterkere og klarere og i en veldig annereldes men nydelig, sterk farge. Tåken var heller ikke overalt, bare der som det er på bildene og nedover mot Hustadvika gjestegård.

 Dette tror jeg er et veldig sjeldent fenomen med den tåken, som bare lå nær bakken, den solnedgangen og de vakre fargene, jeg har virkelig aldri sett noe lignende før. Jeg skulle bare ut å gå en kveldstur fordi været var så fint og fordi det var solnedgang og fine, duse og noen sterke farger, men så viste denne utrolig mystiske tåken seg sammen med alt dette også, flaks at jeg hadde med meg kameraet. Håper dette fenomenet gjentar seg snart, for det var så ubeskrivelig fint, og jeg sier det igjen, mystisk. Det var en sånn mystisk, men vakker stemning, åh, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt de to ordene nå, men det er vel de ordene jeg synes passer til dette. Blandet med den vakreste naturen verden så var det ubeskrivelig. Nesten magisk. Moder natur er virkelig fantastisk!

/// Marina

6 kommentarer

Marie

01.aug.2010 kl.16:05

Sånn pleier det å være her også, elsker sånn lys! Er så synd at jeg ikke klarer å gjengi det ordentlig på bilder. :)

Martine.<3

01.aug.2010 kl.16:15

Utrolig nydelig, har ikke ord. :]

Marie Skarsbø

01.aug.2010 kl.16:37

Kjempefine bilder, men om jeg får komme med et tips så ser de mye flottere ut om du har noen mellomrom mellom bildene ü

Enchanted

01.aug.2010 kl.18:13

Marie Skarsbø: Nei, da ser det bare uprofft og rart ut tror meg, tror det er noe med bloggen å gjøre, jeg skal prøve å finne ut hvordan man får den litt bredere og sånn sånn at det blir plass til bildene i sin originalstørrelse.

Elvenabrivia

01.aug.2010 kl.21:54

Kjempe flotte bilder :)

missrose

02.aug.2010 kl.13:37

Pretty >_>

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film-elsker, vintage entusiast og meget filosoferende. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits