SKUFFET OVER DERE FOLKENS :(

Faen altså, nå skal jeg klage som bare faen her, FAEN, skjønner ikke hvorfor jeg får så lite kommentarer nå for tiden jeg, og ikke kom her og si "sånn er det noen ganger osv , blablalalbalbla". Jeg fikk jo opptil 5 kommentarer eller mer for under ei uke siden. Hva har skjedd ? IKKE VÆR LAT OM AKKURAT DU ER INNOM OG SER PÅ BLOGGEN MIN, DU KAN FAKTISK KOMMENTERE NÅR FU FØRST ER HER, jeg kommentere ofte tilbake, om ikke det nyeste innlegget dit, iallfall ett annet ett som jeg finner mer intressant. Kanskje dere synes jeg er en smule teit som klager sånn, men vil ejg klage så gjør jeg det, og jeg vil ha flere søte kommentarer (: SÅ KEEP ON COMMENTING PLEEEASE. Ellers blir jeg sint.

9 kommentarer

Elvenabrivia

13.aug.2010 kl.12:31

Jeg pleier alltid og kommentere?

Det er ganske få som kommenterer jeg og. Mens jeg kommenterer dem som et helvete xD

Maranwë

13.aug.2010 kl.12:52

Jeg er kjempedårlig til å kommentere. Jeg bare lurker som oftest. Men jeg skal prøve. Skal få bloggen min til å komme i gang igjen også, så kanskje jeg blir mer aktiv her. (:

ann elisabeth

13.aug.2010 kl.12:59

Jeg er veldig dårlig til å kommentere, beklager :-( Skal gjøre mitt beste og kommentere så ofte jeg kan :-)

Victoria

13.aug.2010 kl.13:08

Jeg prøver da :)

missrose

13.aug.2010 kl.19:33

Her er en kommentar du sikkert hadde satt pris på i går:P

Var innom bloggen din og så du hadde shoppet på top shop, så det ga meg ideen om å dra innom nettsida demmes og snike litt etter noe fint. Takk for at du ga meg indeen :D

Enchanted

13.aug.2010 kl.19:37

missrose:

Haha, tusen takk! Hadde vært enda bedre om du hadde postet den på akkurat det innlegget også, men pyttsann, det gjør ikke så mye nå x)

Værsågod ^^

Ariel

13.aug.2010 kl.20:17

Ser ikke poenget i å kommentere om innlegget interesserer meg rævva.

Enchanted

13.aug.2010 kl.22:26

Ariel:Ariel: Ja, jeg skjønner jo selfølgelig det men om du finner ett innlegg en liten smule intressant eller om jeg har stilt ett "spørsmål" i slutten av innlegget mener jeg man burde kommentere, folk er altfor late og egoistiske.

Ingrid L

14.aug.2010 kl.01:13

hehe, i syns nå du fer fleire enn me da ; )

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film-elsker, vintage entusiast og meget filosoferende. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits