In the forest, out in the wilderness, I feel free, I feel fullfilled, I feel happy 


I dag gikk jeg en fin tur i skogen, eller skog og skog, det er heller en slags gjengrood traktorvei med litt kupert og variert landskap, med både ett stort gran-skogholt, myr og kornåkre. Jeg elsker å gå opp dit av og til når jeg vil være litt alene og tenke eller bare være i det området, siden jeg synes det er så fint det og det nærmeste vi kan komme til ordentlig skog i bygda. Der er heller ikke sjeldent at en får øye på en eller annen eller en flokk med hjorter og rådyr, rever, hegrer, traner og andre sky dyr når man spaserer der. Og så ser man helt ut til havet når man står litt oppe på høyden. Idyllisk.


Today I went on a lovely walk up to the local "forest", really it is a overgrown old, mossy path with a rich variety of landscape, both forest, marshes and corn fields. I love to go up there when I need to be alone and think or just to enjoy the fresh air and the nature. Sometimes I can catch a glimpse of animals like deers, foxes, cranes and a lot of other lovely creatures. Also, when you are standing on the highest point of the road you can see the ocean in the horizon. It is indeed, very very idyllic.

// Marina


7 kommentarer

Marita<3 - maaritasin.blogg.no

20.aug.2010 kl.23:03

kjempe fine bilder:)

Eira Solberg

20.aug.2010 kl.23:05

Fine bilder :-)

bare et lite tips er å ta sangen på toppen av bilde så man kan høre og se fra toppen :D

IC

20.aug.2010 kl.23:05

Flotte bilder :) Ser ut som en nydelig plass :D
Nydelig!

notabarbiedoll

20.aug.2010 kl.23:12

åh, så fint! jeg vil også ha et sånt sted å gå til :')

Enchanted

21.aug.2010 kl.12:12

Eira Solberg:

Ja, jeg vet.. jeg pleier vanligvis å ha den helt øverst, men akkurat da jeg skulle poste innlegget var jeg så stresset og ville bare bli feridg med det at jeg like så greit puttet den nederst, pleier ikke å gjøre det sånn ellers x)

Cecilie irén

21.aug.2010 kl.12:51

Masse flotte bilder!:D Likte bloggen din godt! :3

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film-elsker, vintage entusiast og meget filosoferende. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits