The Secret garden

 I går, søndag, var jeg hos pappa, og der tok jeg litt bilder, bilder av den vakre og koselige  hagen, de hans. Den er så vakker, den koseligste jeg har vært i. Det er akkurat blitt ferdigbygd en veranda der også, som er skikkelig lun og fin. Rett ved siden av hagen, eller i selve hagen blir det vel, står ett lavt, gammelt hus, fra cirka litt tidlig 1900-tall. Det er egentlig ett med huset til pappa som også er litt gammelt. Men, den gamleste delen, førstnevnte, er ikke i bruk, men brukes mest som lagringshus til saker og ting. Uansett så er det så utrolig koselig og fint, som du kanskje kan se utifra bildene. Det er ennå sommer her, men samtidig kjenner jeg at det er litt kaldere om kvel "dene og at stjerne har kommet fram. Men fremdeles er alt grønt og i all sin prakt. Etter min mening synes jeg virkelig dette kan kalles en "Secret garden".
// Marina

6 kommentarer

Rebekka Farstad♥

06.sep.2010 kl.18:34

Fine bilde! Ta er tatt på Farstad ja?

Solgave Spydsdatter

06.sep.2010 kl.18:38

For en utrolig fin hage! Veldig stemningsfulle bilder:3

Enchanted

06.sep.2010 kl.19:32

Rebekka:

Ja, jeg nevnte jo at det var hagen til pappaen min, regnet med at du kanskje visste hvor han bodde ? Rett ved siden av Karl håkon, du har uten tvil sett den før x)

Victoria

06.sep.2010 kl.20:48

Utrolig vakkert!

Frida

06.sep.2010 kl.22:24

Fintfint : )

Rebekka Farstad♥

07.sep.2010 kl.17:55

Hei igjen.. Viste ikke at det var pappaen din xD

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film-elsker, vintage entusiast og meget filosoferende. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits