Yet through the world alone I wander for I know somewhere I will find my brothers, by the sword I swear..

 


 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Noen bilder jeg tok i går. Nå er det kommet to fine hester hit, de går på beite rett utenforv stuevinduet vårt. Av og til finner man ut at det er mange fine ting med å bo så langt ute på landet som jeg gjør. Det er hestene til ei barndomsvennine av meg. Og åh, det er bare så koselig. Jeg har så lyst til å ri igjen, det e helt vilt. Husker at jeg var helt heste og ride-gal for ett par år siden. Og det hadde vært fint å kunne fått gjort det igjen, og kanskje så blir det en gang. Nå er det ikke lenge igjen av ferien, men jeg skal bruke den til å virkelig lade batteriene og være uthvilt til mer hverdag og nye utfordringer. Jeg trenger virkelig den energien til å kunne klare å overleve en hard uke. Men jeg er optimist, og det vil jeg alltid være. Også blir kveldene mørkere, det er fint også er det ikke såå lenge igjen til jul og førjulstiden, den beste tiden av året, det er så vakker og fin stemning at jeg har sommerfulger i magen bare av å skrive det her. Det skal bli så fint.

>  Liker du også hester, og å ri ?

> Når synes du er den beste tiden av året ?

 

// Marina

 


7 kommentarer

Marie

09.okt.2010 kl.18:58

Hester er nydelige, høsten er nydelige og du er nydelig!

Jeg har ikke ridd mye, ridde egentlig for første gang ordentlig for noen uker siden og det var herlig. Høsten er min favoritt med sine fine farger og det fine lyset. Og spesielt den fine månen som alltid er om høsten!

Håper du får en flott lørdag :)

Maranwë

09.okt.2010 kl.19:15

Jeg synes ridning er skummeltgøy! Jeg rei langt oppi fjellet på en tre-fire timers tur i Sør-Trøndelag i sommer. Det var fantastisk! Eneste minuset var at jeg nesten ikke klarte å gå dagene etterpå. Men det var en minnerik og flott tur, og hesten jeg rei var så god og snill !:D

missM

09.okt.2010 kl.20:24

HEster er fine, men jeg blir livredd hvis jeg møter på en når jeg er på tur....

Enchanted

09.okt.2010 kl.21:08

Marie:

Aw, tusen takk søte deg.

Helt enig!

Tusen takk, du og :)

Enchanted

09.okt.2010 kl.21:11

Maranwë: Haha, så bra at du syntes det da. Det hørtes ut som en skikkelig fin og minnerik tur. Haha, de som ikke er så vant til å ri og sånn fra før får ofte litt smerter her og der etter en litt lang og strevsom ridetur, så jeg kjenner meg igjen i det. Husker de første ukene jeg begynte å ri for alvor.

Jeg har så mange minner fra ett år tilbake, alt jeg gjorde, jeg ridde ute i naturen, på ridebane og prøvde sprangridning. Tror jeg må få startet opp med dette veldig snart.

Celebrian

10.okt.2010 kl.20:20

Det fyrste biletet av hesten var veldig fint! Kva for eit kamera har du? :)

Enchanted

11.okt.2010 kl.19:15

Celebrian: Tusen takk ^^

Det er faktisk bare ett enkelt digitalkamera, Sony Cybershot ett eller annet.

Gjelder bare å finne de riktige instillingene osv x)

Men, jeg skal få speilrefleks snart, og det gleder jeg med veldig til (:

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits