Halloween-kostyme, hjelp

Det var akkurat når jeg kom hjem nå at at tanken om hva eller hvem jeg skal kle meg ut som på halloween slo meg, og nå er det helt herpa inn i hjernen min, jeg må liksom finne det ut snart og jeg vil ha ideer. Jeg har ett par sånne visjoner eller tanker, men ingen virkelig store ideer, og jeg aner virkelig ikke ennå hvor jeg skal få tak i klær til kostyme osv. HUFF. Må begynne å bestemme emg så jeg rekker å bestille klær i tilfelle jeg må bestille over internett. Men mine visjoner eller tanker går utpå: Noe prinsesse-aktig som innebærer en fin lang kjole eller noen fra Alice in wonderland, mest så tenkte jeg da på "The mad hatter". Eller en slags "død prinsesse" eller vampyrprinsesse, sånn kanskje kjøpe ett par svarte eller lysegrønne (eller noe annet litt supernatural) også ha en middelalderkjole eller prinsessekjole med oppsatt hår eller eventuelt løshår. Og eller en alv, sistnevnte er veldig fristende sånn egentlig, da kunne jeg kanskje kjøpt sånne alveører og linser og en fin kjole. Men hm, jeg vet virkelig ikke.

Men jeg hadde blitt kjempeglad om dere kunne videreutvikle eller tenke ut litt for meg når det gjelder de ideene jeg allerede har skrevet opp her, hva dere synes, hvor jeg kan få tak i kostyme, tilbehør (til en billig penge selvsagt) eller eventuellt hvordan jeg kan lage selv osv. Setter vedlig pris på om noene gidder å ta seg tid til å hjelpe meg litt. Iallfall, så tusen takk :)

 
Så kom igjen!

 

// Marina

4 kommentarer

Mina

15.okt.2010 kl.21:09

alveøre selge dei på dragenshule dah : )

hvis d ikkje bli for dyrt ofc

Maren Elisabeth

15.okt.2010 kl.22:48

Halloweenkostyme er alltid vanskelig! Jeg ender alltid opp med å bare være katt eller noe annet enkelt. I år skal jeg antagelig bare være hjemme, men jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe en blond parykk + noen fancy klær og være Lady Gaga.

Theax10ne

15.okt.2010 kl.23:04

Halloween er så utrolig morsomt, selv har jeg muligens tenkt til å gå får en zombisykesøster, eller noe alve/fe akit. Men er så utrolig mye gøy, fant utrolig mange kule kostymer på mye-moro.no ! Men så er det jo utrolig gøy å lage kostymene sine selv å da, da har du liksom en stolthet i det i tilegg til at du ser awesome ut ! : )

Catharina

16.okt.2010 kl.13:49

vet du hva? jeg er helt lost for ideer. Har alltid vært. tror ikke jeg kommer til å planlegge noe som helst, bare hive på meg noe og finne på en god unnskyldning når dagen kommer x) lykketil

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits