Tumblr

Nå har endelig jeg også anskaffet meg en Tumblr, helt for meg selv. Har hatt det i tankene lenge men har latt det vente fordi jeg ville tenke og reflektere litt over hvilket navn, hvilken tittel og slikt jeg skulle ha men i går tok jeg endelig mot til meg og fikk opprettet meg en account. Jeg tror jeg kommer til å være ganske så aktiv der framover, siden det både er litt annet concept enn her og fordi det alltid er så utrolig mye som inspirerer meg og som jeg liker. Når jeg titter litt rundt på de tumbleren jeg liker så er det jo utrolig hvor fint det er og hvor kreative enkelte virker. Så jeg får nok trolig utfolde meg på ett vis nå. Jeg kommer bare til å poste alt som inspirer meg og som jeg har en lidenskap for, alt fra tekster til bilder, men regner med at det blir flest bilder, selfølgelig. Dette kommer fortsatt til å være den mer personlige bloggen min. Men nå har jeg fått fikset ett enkelt og pent design som får holde til å begynne med, jeg er jo ganske fornøyd i grunn. Dette skal bli gøy.

Her er linken (trykk på bildet)Hvis du også har tumblr, hadde det vært gøy om du hadde hatt lyst å "følge meg".

> Har du tumblr ?

> Hva synes du om min ?


 

Nå skal jeg hvile ut videre med å høre på Robin hood-soundtracket og så se på film. Sleeping beauty.

 

// Marina

 

6 kommentarer

Cosmo King

09.nov.2010 kl.15:28

hakke tumblr nei, men likte din!

Maren Elisabeth

09.nov.2010 kl.15:46

jeg har hatt tumblr i snart ett år B-) jeg skal følge deg!

Cosmo King

09.nov.2010 kl.15:58

sv; heeelt forjævlig, men jeg overlever! jeg må jo det, har allerede mer fravær enn alle andre. Sikkert til sammen og.. gleder meg sånn!

Tiril G

09.nov.2010 kl.18:10

Jeg har tumblr!! :D Tumblr er awesome.

http://sengemonster.tumblr.com

Elin

09.nov.2010 kl.23:53

Stilig design du har på bloggen din:)

Enchanted

11.nov.2010 kl.11:47

Elin: Takk. Men jeg planlegger for tiden å enten lage meg en ny blogg eller endre designet x)

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits