"The Concept of freedom is an absolute"

Unnskyld for den kanskje litt dårligere enn ellers-kvaliteten på noen av disse bildene, kameraet mitt ble litt vått som følge av regn men ta det med ro, det er uskadet, det ble bare bildene som ble litt påvirket. Jeg har følt meg ganske barokk/rokkokko-inspirert de siste dagene, sikkert på grunn av at jeg så igjen "The duchess" med den nydelige Keira knightley i hovedrollen som Georgiana, duchess of devonshire. Den er en av mine favorittfilmer når det gjelder kostymedramer, selv om den er ufattelig trist, på den andre siden så er det masseviss av nydelige klær, kjoler og kostymer. Altså, derav den uniform-inspirerte jakken/cardiganen og de store frillene/blusen.

Ellers akkurat nå er jeg veldig sliten, trøtt og vil bare sove i hundre år (igjen ja). Kan det ikke bli ferie snart. På en annen side så er jeg en smule stolt over meg selv som får nesten bare femmere i engelsk, mitt absolutte favorittfag. Flinke meg. Også må jeg tilføye at jeg har lyst til å se Snehvit og sesong 3 av the tudors og sikkert en til som jeg ikke kommer på.

Jeg skal blogge oftere. Takk.

 

// Marina

 

5 kommentarer

Maren Elisabeth

16.nov.2010 kl.20:42

du har alltid mint meg litt om scarlett johansson. heldig!

Enchanted

17.nov.2010 kl.08:38

Maren Elisabeth: Hahaha, takk, jeg har sansen for henne.

Tonje

17.nov.2010 kl.12:29

Så fin du va Marina! :D Likte skikkelig godt outfiten din i dag ^^ Og den leppestiften farga kledde d :)

Malena

17.nov.2010 kl.21:07

Veldig fint antrekk, jeg liker det!

sv: Tja, jeg er kanskje heldig med huden, men jeg tror mange undervurderer huden sin og mener den er stygg når den egentlig ikke er så verst. Det er veldig ofte bare enselv som synes at huden virker "uren" ;)

Camilla Rose Gjertsen

21.nov.2010 kl.13:13

sv: Tusen hjertelig takk! ^^ Åh, jeg elsker hårfargen din. Håper du får en nydelig dag :)

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits