Fullmånen

Forbgående helg var jeg ute å gikk en nydelig måneskinnstur. Nå har det jo vært fullmåne i ett par dager og den pleier jeg å benytte meg av og ta innover meg når den først er der oppe. En kan vel på en måte si at jeg feirer litt at den er kommet og er ferdig utviklet. På den forbigåtte søndagskvelden så så himmelen helt fantastisk episk ut, og jeg overdriver snarere ikke. Hvis man så opp på himmelen og lot blikket være det i ett minutt eller to, så virket det nesten ut som man ble drevet inn i ett sånt barokk-maleri som en kan finne i store slott og herskapshus, eller til og med en helt annen verden. Jeg har aldri sett noe lignende før vil jeg tro. Det jeg snakker om er skyer, slørete skyer. Det var slørete skyer, dotteksyer, med små revner seg i mellom, så det så litt tåkete og eventyr-akttig ut. Og midt i alt dette var månen, som var veldig sterkt lysende og rundt den var det ett rødtaktig lys, men noen ganger grøn-aktig også. Noen av skyene var også litt rødaktig. Det så ut som ett kunstverk alt sammen. Et virkelig stort og vakkert skue for ett lite menneske. Jeg klarte faktisk også å ta noen noenlunde bra bilder av det.
// Marina.

 

4 kommentarer

Tonje

24.nov.2010 kl.16:34

Fine bilder ^^

Maren Elisabeth

24.nov.2010 kl.20:12

Jeg er nødt til å ta noen nye nærbilder av månen snart! Mamma har et objektiv med 300 mm så jeg kan komme skikkelig nærme. Det er spesielt fint nå om vinteren, siden månen er helt hvit. Om sommeren er den gul, og jeg synes ikke det er like fint.

Solgave Spydsdatter

25.nov.2010 kl.03:57

Pure magic! Vakre bilder... Nummer fire og fem bergtok meg!

Enchanted

25.nov.2010 kl.09:22

Solgave Spydsdatter: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits