Tredje søndag i advent


Nå er det allerde blitt tredje søndag i advent hvor det tredje lyset tennes, og det er litt rart å tenke på at det bare er ett igjen. Og hvorfor folk, dere søte enkeltindivider der ute ikke kommenterer så hyppig på minst de to siste innleggene mine. Kjære, om du nå skulle være så heldig og oppmerksom å lese dette, kunne du venlligst lese og nyte innlegget mitt og legge igjen en fin påminnelse, en kommentar etter deg ? Tusen hjertlig takk i så fall. Men, tredje søndag i advent, hum, det er jo ikke en helt vanlig dag på en måte, og det er søndag, så litt unikt er det. Bare en enste slik spesiell søndag igjen og så, og så er det kun ett fåtalls dager til den store aftenen er her, den forttyllende julaften, je håper iallfall den blir fortryllende, det blir den sikkert, det er jeg sikker på. Jeg har allerde litt julestemning i meg, håper jeg får helt den rette følelsen. Lille juleaften med tradisjoner, gløgg, pynting av juletre og hus, åh, jeg gleder meg. Tiden går så utrolig fort akkurat nå, litt bra akkurat nå, men jeg håper ikke det bli sånn for evig, for da blir jeg gammel fort og hvem vil vel det ? Ikke jeg, jeg vil aldri bli gammel, men jeg prøver å nyte tiden som er i øyeblikket så godt jeg kan. Prøver å nyte akkurat nå og juletidene. Det føles ut som mandag var før i går, så fort går det. Håper det vil føles annerledes etterhvert, ettersom jeg prøver å bli ennå mer aktiv med litt av hobbyene mine, tegning og maling, skriving, og slike kreative sysler.

Men det er så mye koslig og fint nå i disse tider, det er jo den beste høytiden som er, synes jeg. Jeg synes det passer å høre på skjønnheten og udyret-soundtracket og selfølgelig også de mer vanlige julesangene, sånn som "When you wish upon a star", "Julekveldsvisa", "Tenn lys" og "Glade jul". Nei, nå vil jeg komme meg vekk fra pcen litt, tross alt, en ny uke venter og snart fjerde søndag i advent. Og i morgen er det Lucia-dagen, kanskje noen kommer å deler ut Lucia-bolle til meg ?

(OG, jeg skulle gjerne ha lagt ut bilde selv av adventslysene, men dessverre har jeg ikke usb-kabelen tilgjengelig, so tomorrow, tomorrow will be thy day)

>Har/hadde du en finfin eller positiv søndag ?

> Hva er din favoritt-julesang ?

//Marina


3 kommentarer

Kathleen

12.des.2010 kl.21:25

Jeg hadde en fin søndag! Vi gikk tur og så 'Home alone' og lagde løksuppe og stekte arme riddere, noe jeg ikke har gjort siden jeg var elleve!

marte

12.des.2010 kl.22:39

jeg hører ikke på julemusikk. trist og sært

Enchanted

13.des.2010 kl.16:16

Kathleen: Aw, det hørtes koslig ut!

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits