Santa Lucia

http://open.spotify.com/track/4BdsUH5GVbbSHaangbgaR8


Santa Lucia dagen, ingen lussekatter (men det går bra, en litt dårlig (glatt) start på dagen, men som selfølgeligbedret seg, tidlig mørkt, koselig inne-stemning, tegning og skriving av velkomsbrev til mamma, den gode, gode jordbær og vanilje-teen, talgelys, ennå en ny, koselig, fin Månetoppen-episode, hjemkomst, solsystemet, verdenrommet, bare ti dager til jul, florence welch, renselse, ro og fred, ennå mer lys og Lucia-sangen i Månetoppen.

> Inneholdt din trettende desember dag noen av disse tingene ?

> Lussekatter ?

 

Håper alle hadde en fin dag, og at flest mulig i alle aldre ser på Månetoppen av og til, det er for alle! Måtte alle også fått en ørliten gnist av magisk julestemning i seg. (:


3 kommentarer

Miss M

14.des.2010 kl.16:44

Så fine bilder av deg! Du er usedvalig vakker, og jeg synes det er morsomt å se hvor mange like interesser og tanker vi har (selv om jeg er oldis i forhold til deg ^_~), og bare det at vi er født på samme dag sier litt, hehe...

God tirsdagskveld ønskes deg!

- M (som i Marita)

Enchanted

14.des.2010 kl.18:47

Miss M: Tusen takk! (:

Hm, ja siden du sier det så, så er det vel litt sant, selv om jeg ikke kjenner deg så godt x) Og det er jo kult at begge er født 14 juni, det er en super dato det ^^ Og du er vel ikke oldis, hahaha, langt ifra x)

Takk, til deg også.

Cosmo King

14.des.2010 kl.21:33

sv; thanks!

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits