Hvis man alltid ser en ting fra to ulike sider, skal det aldri bli ufred.

Grånissen ved havet er nesten like klok som blånissene selv, haha.Ah, endelig, endelig juleferie, at last at last, and Alas!, peace and christmas celebrations. Det er så ubeksrivelig godt å ha fått juleferien nå, i dag, akkurat nå, nå trenger jeg det også, og så er det så fint-rart at det er selveste julaften om kun to hele dager. Åh, jeg gleder meg som det barnet jeg er. Håper jeg får litt mer julestemning i emg også, jeg har litt den følelsen allerde, men det skulle ha vært mer av den, den kommer helt sikkert i løpet av lille-julaften. Og dalende snø, mer snø, VINTERSOLVERV og SOLSNU, de tingene elsker jeg, det er derfor jeg feirer jul som den hendingen jeg faktisk er. Og massemeteorstormer og vakre fenomener. To dager til jul, tre episoder igjen av det elskede Jul på månetoppen, julemusikk og siste innspurt i å pakke inn gaver. Julen kommer, julen kommer!  Og juleferie, og 4 dager til Narnia-premiere.

 

Oahooahohoahoaa! (Denne er så bra! og Storm er så søt..

 

 

> Har du fått mye julestemning ?

> Elsker du også sol og måneformørkelser, og meteorstomer/regn ?

// Marina (:


4 kommentarer

<3ggaa

21.des.2010 kl.20:25

kjempe fin blogg:)

korselig med en kommentar tilbake <3

Rita Jensen

22.des.2010 kl.22:30

Kjempe fine bilder ! :)

Ja jeg har skikkelig julestemning nå, gleder meg sykt mye til jul! :)

Tonje

23.des.2010 kl.14:44

Om det er mammaen din vi ser på bildet, så er dere veldig like :D

Enchanted

23.des.2010 kl.18:42

Tonje:Ja det er henne, men vi er ikke så like, hun har helt annen nese enn meg bla, jeg har sånn litt liten oppstopper pg hun en rett en, haha xD

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits