KOMMENTER BLOGGEN MIN FOR FAEN, NÅ KLAGER JEG

Blir litt lei meg og skuffet når jeg ser hvor lite og dårlige kommentarer jeg har fått i det siste, det er ikke rart en blir litt skuffet når en skal sjekke kommentarene sine nesten dag. Jeg prøver så godt jeg kan å kommentere på de bloggene jeg følger med på å liker og jeg vet jeg har mange trofaste lesere som leser bloggen min. Har i det siste vurert å lage en ny blogg, begynne på en frisk start, men da trenger jeg hjelp med design også videre. Tusen takk til alle dere søte som leser bloggen min og liker den, men husk å prøv alltid å kommentere, det hjelper så mye på humøret også, spesielt nå i disse jule-tider, er det ikke da man skal vise omtanke og gi glede til andre ? Husk det, alle sammen, at det er vikitg å glede andre så ofte som mulig, ekstra mye akkurat nå, til og med når det bare gjelder en kommentar på en blogg. Også føler man seg mye bedre også, unnskyld, men jeg ville bare si ifra, unnskyld om jeg virker kravstor eller lignende.

Og, ikke kommenter dette innlegget så mye, kommenter heller ett av mine andre nylige innlegg, så blir jeg med en gang mer motivert! Tusen takk trofaste lesere :)

4 kommentarer

Jeanette ~ Nienna

22.des.2010 kl.13:41

Jeg kommerterer her, pga, problemet mitt er at du legger ut bilder (og jeg vet de er fine ^^)

men jeg har hatt så problemer med og laste opp bilder i det siste, både hos andre og i det helle tatt og gjøre det hos meg... men trur det funker bedre nå, så skal prøve vær gang det funker :D

og jeg kjenner til problemet, >.<

Enchanted

22.des.2010 kl.13:46

Jeanette ~ Nienna: Jeg skjønner, jeg skjønner, jeg har ofte hatt problemer med det også, men ellers tusen, tusen takk (:

Beateee

22.des.2010 kl.14:48

det beste tipset jeg har, er å kommentere med andre, så kommenterer mange tilbake :)

Tonje

22.des.2010 kl.15:17

*føle seg veldig skyldig* :/ Leser bloggen din fast, men jeg har bestandig slike perioder der jeg kommenterer lite, andre ganger kommenterer jeg nesten alt. Skal prøve å skjerpe meg framover. :) Det er veldig viktig med tilbake melding for å fortsette å blogge.

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits