Bare 1 fuckings dag til premieren på Narnia: The voyage of the dawn treader.

<33

 

 

 

 

 

 

Jepp, det er rikitg. Jeg har sikkert gledet meg til treeren i denne speaktakulære, awesome og fantastiske serien. Jeg er selfølgelig blodfan, sånn som med folk som er blodfan av Harry potter, liksom. Så nåå, gleder jeg meg mer til å nyte denne filmen enn til julekvelden i morgen. Bare Lucy og Edmund skal hovedsaklig reise til Narnia nå, Susan og Peter skal i prinsippet være med, men jeg får vente og se. Skipet som de seiler med til verdens ende ser så utrolig fint og amazing ut, skule ønske jeg kunne ha vært med, åh Narnia er nesten favorittfilmene mine over alle, for å være ærlig. Jeg skal ta med meg en lapp som jeg skal henge på meg selv som det står " I love Narnia" på. Men treeren, (ikke nødvendigvis når det gjelder bøkene men) ser faktisk utrolig lovende ut, men jeg tror aldri den kan toppe den fantastiske eneren, for den er bare ren skjær magi og epicness. Og herregud, Prins Caspian er kjekkere than ever, jeg elsker ham, huff, liker ikke å misbruke det ordet, men.. ja.

Jeg synes også selve historien/plottet er i seg selv veldig spennende, selv om i boken så skjer det ikke så mye. Treg. Så mange bøker, håper de lager filmer utifra alle bøkene, jeg blir aldri voksen.

Jeg gleder meg så mye at jeg dør. Og liker faktisk at the white witch får ett comeback og håper dragene er skikkelig fine og at denne ser litt mørkere ut på en måte, enn de forrige filmene, men ikke vet jeg ennå, The only lion, the wise one Aslan er ikke her for å fortelle meg det.

Åååh, pur og skjær kjærleik!

> More who adore, gleder seg ?

> Hvilken karakter liker du best, isåfall ?


6 kommentarer

Maren Elisabeth

23.des.2010 kl.22:54

Jeg er egentlig ikke noen stor fan, men Prins Caspian er kjekk ehe.

Elvenabrivia

23.des.2010 kl.22:54

Glede seg :D

Kos deg i jula søta ^^ god jul :D

Siri-Nektarin

24.des.2010 kl.00:05

Jeg gleder meg noe helt sykt!! Jeg håper bare virkelig at filmen er like bra som boken, for dette er en av mine favorittbøker av serien.

Men jeg må pirke litt, fordi bøkene er jo kjempe spennende! Og særlig Reisen til det Ytterste Hav. Men så lever jeg meg veldig inn i bøkene da:P

Men ja, håper de lager værtfall to filmer til, Siste Striden og Drømmen om Narnia. Den siste og første boka^^

En ting som har irritert meg siden de laget langfilmene er at jeg har alltid sett for meg Caspian som blondine! Og ble litt skuffet da jeg så han med mørkt hår :P Men joda, han er nå kjekk han å^^

Tonje

24.des.2010 kl.00:10

Ååååhh *glede seg*

Det skal bli så koselig :D Jeg er også stor fan av Narnia, når jeg gikk på barneskolen leste jeg løven, heksa og klesskapet minst 12 ganger. Den fikk bli på biblioteket der i maks to dager. Så, jeg må nok si at min favorittkarakter må være Aslan! <3 Griner nesten hver gang jeg ser han, ble så glad i ham som barn :D

Jeanette ~ Nienna

27.des.2010 kl.01:12

Liker historien ^^ selv om bøkene var trege og gikk litt omhverandre, vil jeg tro den blir bra ^^

Så skal vel dra og se den jeg også, selv om jeg ikke er noe blodfan av noen sort.

Er det en film jeg vil se, og vil kjøpe ^^

Enchanted

27.des.2010 kl.16:06

Jeanette ~ Nienna:

Trust me, den var bra, men også litt skufende, følte det var litt blanding av Alice in wonderland, POTC, Stardust og the golden compass x)

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits