Gaver

Og ikke minst:Det nye kameraet mitt av typen Nikon D3100, veldig, veldig fint for meg som tar bilder hele tiden, ett meget fint kamera. Jeg er veldig takknemlig. Skal prøve å lese litt og finne ut hvordan man bruker det osv, gleder meg virkelig til jeg har fått kommet i gang, ååh.

Jeg fikk så masse fint, jeg har ikke tatt med bilder av alt en gang, regner med at ingen er noe særlig over gjennomsnittet intressert i å se bilder av strikkesokker og skjerf. Men dette er iallfall mye fint og bra som jeg hadde ønsket meg, kamera og obejktiv ønsket jeg meg aller best, og jeg ble utrolig glad da jeg åpnet gaven og så den. Pappaen min er så utrolig snill, han gjør alt til beste for de han har rundt seg, og vil gjøre hva som helst for å se meg glad, og det setter jeg pris på.

Også fikk jeg jo også meget, meget pent, vakkert interiør-gjenstander og pynt, som smykkestativet med 20/30-talls preg (den har jeg ønsket meg lenge), en kjempevakker og barokk-kinda telys lampe, den kommer til å bli mye brukt nå når det fremdeles er mørkt om kveldene, da blir det magisk stemning. Talgelysstativet som også er litt barokk/rokkko (står helt i stil med kjellerstua) og som minner meg om skjønnheten og udyret.

Og for å bare nevne alt i en fart: Boots botanics hudpleie, nydelig te-servise (har akkurat likens fra før, bare lilla, men jeg har hatt lyst på en i rosa også), deilig Roibos-te, multifunksjonell krølltang, den fantastiske parfymen jeg har ønsket meg, fra selveste Dior, Midnight poison, Disney-filmer, skjerf og lange hansker, ullsokker, penger, duftlys.

Jeg er så takknemlig for alt. Tenk om alle kunne hatt det så fint på julaften som meg, alle som er gode mennesker.

Men materialstiske ting gjør en helt klart ikke fullt og helt lykkelig, det har jeg prøvd og kjent etter på og funnet ut av, men noe annet jeg har funnet ut at litt materalisme i ny og ne kan hjelpe til med lykken, pushe deg selv til lykke, men nok om det!

Det er kjempegøy både å gi og å få ;>

 

> Hva fikk du til jul ? Fikk du noe du virkelig hadde ønsket deg ?

 

(DONT FORGET TO KEEP COMMENT MY POSTS BTW, you cuties out there)

10 kommentarer

Maren Elisabeth

27.des.2010 kl.18:01

/ Takk! Jeg har hatt tumblr veldig lenge, og det var kinda det samme opplegget jeg prøvde å gå for på bloggen min. Gøy at noen legger merke til det.

Ok, angående spørsmålet ditt! Det er ikke alle bilder det går med, men si for eksempel at du vil poste dette bildet på bloggen din; http://www.flickr.com/photos/37749830@N02/4803976656/

Du trykker på "Share to," velger "Grab the HTML code," og kopierer koden inn i innlegget ditt! Og så enkelt er det.

Martotopia

27.des.2010 kl.18:02

åh, eg har vakse opp med slik glaskulelampe som du har der, berre at den var i veggfeste, så fabelaktig fint å sjå den igjen! Så mykje fint du har fått, og hurra for kamera! Så utruleg godt å høyre at du hadde ei fin jul (:

Til jul fekk eg meg steikepanne (sårt ynskja, hurra!), kjøkkenmaskin, ein billett som tar meg med til Berlin i april, bøker, ein soppkrakk og nytt medisinskrin (++). Kjempemykje hurrafint av ting eg trengte og har bruk for (:

Jeanette ~ Nienna

27.des.2010 kl.18:03

Gratulerer med nytt kamera :D

Jeg fikk det jeg ønsket meg mest jeg også n__n øredobber, håndlaget av fiskebein ^^

Enchanted

27.des.2010 kl.18:09

Martotopia:

Så fiint, heldig du er! Slike lamper er så nydelige.

Tusen takk også ^^

Hørtes ut som du hadde fått veldig mye fint også, og Berlin-billetten var jo ekstra fint! Heldige deg. Og soppkrakk, den hørtes umåtelig søt ut.

Enchanted

27.des.2010 kl.18:09

Jeanette ~ Nienna: Tusen hjertlig (:

Åh, så braa!

Tonje

27.des.2010 kl.21:49

Så masse fiint :D:D

Camilla

28.des.2010 kl.01:10

Ja, fikk et kamera som jeg har ønsket meg lenge!

Heldig du er som fikk disney filmer. Ønsket meg det, men fikk ingen :c

Krista

28.des.2010 kl.01:55

Ah, det nye nybyrjarkameraet til Nikon! Mitt er ein modell eldre. Eg har lært masse no, men det var tungt i starten.. Berre spør dersom du lurer på noko:) Veldig fine gåver, forresten!

Enchanted

28.des.2010 kl.12:59

Krista: Åh, visste ikke at det var nybegynner-kamera, egentlig ganske bra å vite.

Jeg holder iallfall på å prøve å lære meg noe, dvs, lese gjennom manual-tingene først, også prøve å få sett på den medfølgende cd-rommen siden. Dessuten blir det veldig fine bilder bare ved å ta med auto-modus. ^^

Takk!

Malin Victoria

29.des.2010 kl.18:29

sv: eg er avhengig av skrivebøker. du fekk kjempefine ting og! Spesielt koppen og kameraet.

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits