Fornyelsens år, framgangens år totusen og elleve, Godt nyttår.

Tusen takk Vogue, "New start, new glamour:" Oh yes indeed. Og vakre Keira knightley og god Roibos-te.

I dag har jeg en hvit rose i håret, og det liker jeg i grunn.

Photobucket

 

Ett annet år er snart forbi, det føltes ut som det var i går dette startet. Det mest fortløpende året noensinne var dette, nøyaktig totusen og ti. Framtidens verden, starten på den helt virkelige sciene-fiction verdenen, på en helt ny æra, men jeg håper for året som kommer, kaninens år gøyalt nok i den kinesiske kalender at vi menneskene, vi mest innflytelsesrike skapninger på den dyrebare, sårbare planeten vår vil innse at vi må legge vekk egoet vårt, at vi virkelig nå må legge det til side og se med vår egne øyne, orke å se det at vi må ta vare på det vi har akkurat NÅ, for alle årene som går forbi, all tiden inne i dem er virkelig viktig tid, for det er den eneste tiden du har i ditt liv, du lever jo bare her og nå, så jeg håper og ønsker for alle at de vil bruke den tiden de har fått og utnytte det de har til det beste som de bare kan og bevare både menneskene rundt seg og jorden som vi går på og eksisterer ut ifra, så vi kan gi den til enda flere generasjoner og lære dem at ikke alt er maskiner, hva som er viktig. Jeg håper så inderlig at menneskeheten vil iallfall komme langt om ikke fullstendig på veien til en sunn og bærekraftig tankegang og bare det å gi alt en ekstra omtanke og ettertanke og at kanskje at det blir mer tenkt igjennom og med mer kjærlighet til det som gjorde oss mulig, naturen når vi tenker på bosteder, byer.

Det er fint og rart at vi står på enden, på randen til ett nytt år, selve tallet er ikke så spesielt, det er ikke ett rundt tall og det kan jeg like godt si jeg er litt glad for, for om det er ett rundt tall så betyr det at mye tid har gått forbi. Jeg håper ikke at totusen og elleve vil gå like fort som dette året har gjort, I hope it not shall be.

Jeg har forandret meg veldig dette året, det har vært godt, mye nytt har skjedd, men ikke nok, og noen skuffelser har jeg fått servert, men livet er nok en gang sånn, det kan aldri bare være solskinn og det har jeg skjønt for lengst. Jeg har blitt litt mer voksen i hodet, og min personlige stil og smak vet jeg nå alt om, hva jeg blir inspirert av, hva jeg liker, hvordan jeg liker og se ut, jeg er hundre prosent mer sikker på meg selv men samtidig har noe ikke forandret seg og som heldigvis aldri vil det, fordi det er en del av meg, og hvem jeg er, jeg har fremdeles min alltid tilstedeværende barnslige, livlige og useriøse side, jeg har fremdeles min splittede personlighet. Jeg skjønner mer og jeg lærer stadig mer, jeg blir alltid en tanke, en erfaring klokere, på livets lange sti. Og ennå så veldig mye igjen.

Og dette året vil mest definitvt bli en frisk, ny start for meg, jeg skal ha blanke ark, og skal være fast bestemt på å gjøre det jeg vil, holde det jeg har lovet, gjøre alt med lidenskap, ALT. Jeg håper det nye året også vil vise seg å ha brunget drømmene mine ett skritt nærmere. At jeg er er mer en ett skritt på vei mot min drøm, min framtid hvor jeg, teater, drama. Virkelig framgang.Og at jeg vil møte nye, vakre, spesielle og intelligente mennesker og holde fast ved de jeg har og at mange flere minner vil bli lagret. En liten, ny æra, kanskje ?

Dette er det siste innlegget i totusen og ti, om ett par timer begynner totusen og elleve, jeg håper alle leste dette, hva jeg skrev og kommenterer og tusen hjertelig takk til alle lesere og alle fine kommentarer dere kommer med, det varmer mitt hjerte. Og da gjenstår det bare og si:

Ett flunkende godt nytt år alle sammen! <3 Håper det kommer til å bli fantastique! (:

 

 

 

 

( og må bare legge til at jeg hadde blitt glad, uten å mase av å få flere, søte kommentarer på mitt forrige innlegg, tok veldig lang tid å laste opp bildene der av en eller annen grunn)


13 kommentarer

neneva

01.jan.2011 kl.12:50

fint innlegg og fine bilder! håret var kjempefint :)

Naviana

01.jan.2011 kl.13:18

Fint skrevet :) Ønsker deg et magisk år, måtte dine drømmer gå i oppfyllelse!

Enchanted

01.jan.2011 kl.13:43

Naviana: Takk for at du tok deg tid til å lese det, og tusen takk (:

Jeg håper det samme for deg.

crystalvisions

01.jan.2011 kl.14:45

vogue ♥

Den Grønnkledde

01.jan.2011 kl.15:33

Godt nytt år! :)

Fine, kloke ord (og slik en herlig tekopp! :> ).

Enchanted

01.jan.2011 kl.18:58

Den Grønnkledde: Tusen takk. Takker og neier :)

Ja, jeg vet, den er supernydelig, og billig, har to av dem, hvorav den ene er i lilla. <3

Miss M

02.jan.2011 kl.03:18

Vakkert skrevet av ei vakker jente. Jeg ønsker at 2011 skal bli en drøm og en reise du aldri ville vært foruten. Jeg ønsker deg fred og glede. Klem ^^

Camilla Rose

02.jan.2011 kl.16:13

Kjempeflott skrevet! Jeg er enig med deg der. Tanken på en maskin-planet skremmer meg :O Huff. Jeg håper også på at flere vil åpne øynene for hva som skjer med planeten vår.

Ha et strålende flott nyttår! Du var kjempefin på håret. Nydelig farge og søtt med rosen :)

Lise

02.jan.2011 kl.22:03

Godt nyttår! Kjempefin på håret! :D

Freja

02.jan.2011 kl.23:31

åh koppen! jättefin verkligen!

misspolly

03.jan.2011 kl.23:43

Liker stilen din !

Godt nyttår!

Krista

04.jan.2011 kl.13:58

Eg likte å lese dette innlegget. Du er så intens og optimistisk her. Trygg. Godt nyttår!

Enchanted

04.jan.2011 kl.18:39

misspolly: Tusen takk ^^

Til deg og :)

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits