080111

Og så må jeg fortelle dere og vise dere dette, i dag på min spasertur fikk jeg ett helt uventet syn, da jeg sto ute på moloen. Plutselig så jeg noe som rørte seg ute i vannet, først trodde jeg det bare var en and eller en fugl, men så så jeg at det var en liten sel! Og da ble jeg glad, det er ikke ofte nå om vinteren at jeg ser sel, ikke hver dag for å si det mildt. Den var kanskje en 10 meter unna meg og lekte seg med en båtbøye som lå på vannoverflaten. Den var utrolig søt, som alle seler er, seler er utrolig søte og nusselige skapninger, indeed. Og der var gøy å bare stå der og se på den, helt urørlig. Så ut som den hadde det veldig gøy. Fikk bare tatt noen uskarpe bilder, siden den var ett par meter unna meg. Men åh, det var en fin opplevelse jeg ikke hadde ventet meg. Naturen byr på så mange fantastiske overraskelser.Og i dag nøyaktig den åttende januar så har min verdens beste, kjæreste, morsomste, kuleste mamma bursdag.

Samme dag som Elvis presley, tror jeg.  Ja, det var det. Og hun har blitt skjemt bort med to fine gaver og kort fra meg, røde, vakre roser og gode ord. Jeg tok ett nydelig bursdagsbilde av henne også. Gratulerer til henne igjen.

Og mammas fine øyenfarge.
Håper alle har en fin lørdag.

/// Marina (:


11 kommentarer

Elvenabrivia

08.jan.2011 kl.20:56

Utrolig flotte bilder Marina :) Og moren din var søt, utrolig spesiell øyenfarge ^^

* ~ Alveblod ~ *

08.jan.2011 kl.21:33

ååå, søte selen! Og ja...hun hadde vakre øyne :) Gratulerer med dagen til henne^^

CHAR MCSNIK

08.jan.2011 kl.21:36

serr, fins d sel der du bor? wth

Enchanted

08.jan.2011 kl.23:40

Elvenabrivia: Tusen takk, og ja hun har det.

Enchanted

08.jan.2011 kl.23:40

* ~ Alveblod ~ *: Ja, bare *nussepå*!

Jeg vet, og takk ^^

Enchanted

08.jan.2011 kl.23:42

CHAR MCSNIK: HAHAHAHA, ja, lololol, hvordan det ? Det er jo liksom det perfekte miljøet for dem med hav, holmer og små viker da. Hvorfor trodde du det ikke var det ? x)

CHAR MCSNIK

08.jan.2011 kl.23:59

fordi d e frenå, møre å romsdal he ingenting unntatt akvariummet i ålesund da :P

Enchanted

09.jan.2011 kl.10:58

CHAR MCSNIK: Mena du sel eller hav ? Tror du mene sel, men d du si der e faktisk bare tullprat eller feilinformasjon, ellers så he du aldri sett dei. Det e mykje kyst og sånne kronglete vika og skjær her, spesielt i ytre fræna, fra bud opp te Skotten. Og akkurat området her, farstad og der e kjent for å ha en over gjennomsnitt stor populasjon av sela, eller steinkobbe da, hvis du huska den barnetvfilmen Sellik som gik på tv når vi va små så va d rett attma her enplass ^^

Helena Westergren

09.jan.2011 kl.14:49

så fine bilder :)

CHAR MCSNIK

09.jan.2011 kl.23:01

i bare visste aldri at sela levde i frenå at all i :P da trudde i visst bare fæl da :)

Tj

17.jan.2011 kl.09:47

Fine bilder, og så moro å få sett sel! Og det så ut som at moren din har veldig fine øyne.

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits