Swans and manors

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Søndag var en fin dag, den mest solfylte og friskete morgenen på lenge, det gikk ann å stå ute på verandaen og kjenne solas varme, på ekte. I begynnelsen av Januar. Friskt. Jeg og mamma gikk tur, en lang tur, men ikke så lang likevel, bare litt. Og det var kjempefint, jeg oppdaget ett stort, gammelt hus, som det nesten aldri bor noen mennesker i. Jeg har alltid visst at det lå der, inne i den bjørkeskogen til høyre for den store bakken, like ved havet. Men jeg visste ikke at det var så stort, koslig og fint der. Det er finere og større enn det ene bildet viser. Jeg fikk bare lyst til å flytte dit. Det går en grusskogsvei fra hovedveien inn gjennom bjørkeskogen noen hundre meter, en kjempekoslig skog og vei, minner litt om ett eventyr spør du meg. Også åpenbarer det store, hvite huset seg når skogen åpner seg og en havner på en litt mer åpen plass, men med ennå litt skog rundt seg. Det er også mange ruiner av andre-verdenskrig bunkerser spredt rundt omkring rundt det, spesielt ett på baksiden hvor det vokste opp ett stort tre ut ifra ruinene, nesten som det tempelet midt i jungelen i Kambodsja. Og ett fint glassvindu med mange farger, og mange, mange vindu som det ikke gikk ann å se gjennom. Huset er antagelig fra begynnelsen av 1900-tallet og det er intressant å tenke på hvordan det måtte være å bo her i litt mer gamle tider. Her bodde det sikkert litt mer velstående mennesker, iallfall ikke noen fiskebønder, men storgårds-folk. Og omgivelsene er så fine, det er delvis skjult av litt skog, bjørk og en diger gran, samtidig som det ligger rett ved siden ett annet stort gammelt hus som pappa faktisk bodde i før, så det var sikkert to litt mer rike familier som bodde ved siden av hverandre. Haver ligger rett ved siden av og rett ovenfor den fineste stranda i fylket, som er veldig populær. En populær kyssti ligger også rett over bukta som fører fra stranden.  Alt det kan en sikkert se på bildene. Jeg fikk en idee om å ha en photoshoot eller noe lignende i området en gang når våren atter kommer. Jeg oppdaget ett nytt favorittsted i dag.

Og vi er heldige med svanebestanden her ute, de vakre svanene er å se overalt når man kommer til ett havområde med små viker og bukter. Og det er så bra, jeg elsker svaner. Se så fine de er. Og de holder sammen hele livet.

 

> Liker du svaner ?

> Syntes du beskrivelsen min var fin ?

 

(kanskje jeg skal gå dit og ta ennå flere bilder senere)

4 kommentarer

Tonje

10.jan.2011 kl.20:48

Beskrivelsen var fin ja, akkurat slik som bildene dine :D

missrose

10.jan.2011 kl.21:50

utrolig flotte bilder og fine svaner, fint at du hadde en flott tur!

Daeva Tollnes

12.jan.2011 kl.11:04

JEG DIGGET DET ØVERSTE BILDET!!!!

andrea

12.jan.2011 kl.18:10

Fantastisk! Åå som jeg elsker svaner, skulle ønske jeg også fikk sjansen til å ta bilde av de, de er så utrolig nydelige.

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits