Eva Green


 

Hvorfor jeg elsker Eva green ? Fordi hun er annerledes, vakker og mystisk og veldig intelligent. Keira knightley og henne er de to skuespillerinnene jeg beundrer mest og som jeg synes er vakrest. Men jeg tror så absolutt denne damen kommer på første plass. Hun er en begavet skuespillerinne, men har ikke vært med i så mange filmer ennå, men i de hun har spilt i så har hun gjort det særdeles bra og mange kjenner henne kanskje igjen som Bond-jenta Vesper Lynd fra Casino Royale som hun fikk veldig mye ros for og for å ha framstilt en mer seriøs og dypere  (fjerde beste) Bond-pike. Hun vant også en prestisjetung pris for rollen. However, jeg liker henne aller best i den episke krigsfilmen "Kingdom of heaven." Der hun spiller mot blant annet Liam Neeson og Orlando bloom. Hun er så utrolig pen, stolt og brilliant i den filmen hvor hun spiller dronning Sibylla av Jerusalem. Fantastisk rett og slett. Jeg liker henne også veldig godt som heksa Serafina Pekkala i "Det gyldne kompasset", som for øvrig også er en fantastisk film.

Hun har det vakreste utseendet, de vakreste blå øynene(som finnes), øynene hennes er noen hun har blitt veldig kjent for, I mean, just look. Store, veldig mystiske, hemmelighetsfulle, dype isblå øyne. Og hennes nesten svarte hår og perfekte hvite hud. Hun er betegnet av Vogue som "gotisk, quriky og sexy" Og ja, hun er og ser veldig spesiell ut og hun har defintivt noe utpreget gotisk og "mørkt" over seg. Og det er noe av det som gjør henne så.. vakker. Hun passet perfekt som Sibylla i KOH synes jeg, for hun ser litt middelalder-aktig ut på en måte, hun hadde passet inn da, åh, nå surrer jeg i ord. Også liker jeg stilen hennes, hun blander litt mer moderne og spesielle elementer med det klassiske og glamorøse.

Hun har en veldig kul stemme (veldig rart å nevne slikt, I know) som passer perfekt til henne. Og hun er fransk og samtidig halvt svensk og har delvis oppvokst i England så hun snakker perfekt britisk-engelsk.

Og det som også er så amazing med henne er at hun virker så down-to-earth og ikke bryr seg så mye om berømmelsen, men selve skuespilleriet også virker hun så hyggelig og sjenert. Og det at hun uttaler seg selv som "en stor nerd" er også amazing! Det er rett og slett, for meg, ikke noe det ikke går ann å like hos det utenomjordiske vakre kvinnemennesket, hun inspirer meg i vedlig høy grad, jeg elsker Eva green. Girlcrush.

 

> Flere Eva-lovers der ute ?


4 kommentarer

Daria Luneva

12.jan.2011 kl.18:28

she is really awesome!

* ~ Alveblod ~ *

12.jan.2011 kl.18:54

Absolutt. Elsket henne i filmen Franklyn. Hun er lekker.

Malena

12.jan.2011 kl.22:11

Jeg har faktisk bare sett Eva i The Golden Compass, Kingdom of Heaven og hennes gjennombruddsfilm, The Dreamers. Hun er dog utrolig vakker og meget talentfull, så tviler ikke på at hun snart er på alles lepper som en av de aller største kvinnelige skuespillerne i Hollywood.

Mathilde

17.jan.2011 kl.01:55

Hun er fantastisk i The Dreamers (som er utrolig bra og fin).

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits