HVEM leser bloggen min, og hvorfor ?
Dette er ett spørsmål jeg har gått å tenkt på lenge, og om jeg burde lage dette innlegget. Men nå gjør jeg altså det og selv om du kanskje bare er innom og ser og aldri kommenterer så må du likevel kommentere her at du er en litt uregelmessig leser av min blogg.

Så nå må alle som leser, fast leser av denne bloggen skrike ut.

Så, hvem der ute leser bloggen og hvorfor ? (fordi du liker bildene, designet, måten jeg skriver på and so on)


(Blir forresten mer aktiv til uken forhåpentligvis med bloggingen, og jeg har en idee som jeg tenkte å spørre dere om)

 

// Marina (:


 

8 kommentarer

pompelogpimp

16.jan.2011 kl.10:32

Er nok like uregelmessig som mormors avföring, men er innom bloggen en gang i blant. Jeg synes den er litt småsexy og digger vintage style av den litt pikante og feminine sorten. Gjerne mer av det, takk =)

Tonje

16.jan.2011 kl.12:47

Jeg er fast leser. Fordi du skriver så mange fine innlegg, med masse fine bilder. Så er jo designet ditt skikkelig koselig. Føler meg på en måte hjemme når jeg kommer inn på bloggen din.

(BTW; helt umulig å få alle som leser til å kommentere. Prøvde en gang og fikk to kommentarer, når jeg vet det er en del flere folk.)

Camilla Rose

16.jan.2011 kl.13:07

Jeg leser bloggen din! Synes den er utrolig koselig å være på. Så skriver du veldig bra også :)

Miss M

16.jan.2011 kl.14:02

Jeg titter innom bloggen din når jeg ser at du har lagt ut innlegg. Liker meget godt måten du til tider formulerer deg, og innleggene dine er flott skrevet. Som om du formidler noe jeg selv har tenkt og skulle ønske jeg hadde skrevet. And love your gorgeous pictures.

Keep being yourself, Marina ^^

missrose

16.jan.2011 kl.15:26

jeg leser bloggen din når jeg først er pålogget og sånnt, syns du skriver så fint og har masse inspirerende bilder. Så der har du det :D

Tj

17.jan.2011 kl.09:49

Jeg er innomm her av og til, hovedsakelig fordi jeg liker bildene. (:

Mari

18.jan.2011 kl.19:02

Jeg leser bloggen din, akkurat nå henger jeg litt etter på bloglovin', men jeg leser alle innleggene. Synes bildene dine er veldig fine, og liker måten du skriver på (:

Enchanted

18.jan.2011 kl.21:23

Mari: Jeg skjønner. Og tusen takk, så meget ^^

Skriv en ny kommentar

Enchanted

Enchanted

17, Fræna

Bonjour ladies and gentlemen. Velkommen til min blogg. Jeg er historie-nerd, film og musikk-elsker, vintage entusiast, meget filosoferende, merkelig, tilfeldig, gal i hodet, mystisk men snill som få. Dette er en blogg om mote, stil, personlig stil, alt det vakre som finnes og inspirasjon, og selfølgelig meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits